fatma_erva Ya resmen insan içine çıkmak istemiyorum …. Çok çabuk terliyorum hemen koltuk altım ıslanıyor ne kullanabilirim bunun için çözüm u olan var mi anneler
eylulada28 fatma_erva muhtemelen çoğu rolonu ve deodorantı denemişsinizdir ama fayda etmemiştir sağlıksal bişey olabilir doktora görünün birde koltukaltı ter pedleri satılıyor ondan kullanabilirsiniz
Linailkay fatma_erva bende çok terliyorum. Duştan çıkıp terliyorum resmen gratiste tereson diye bi sprey var koltuk altı icin alıyorum duştan sonra teri engelliyor. Ve kokutmuyor
Rainnnn fatma_erva kasımda doğum yaptım inanır mısın Ankarada tişört hırkayla gezdim hep terliyorum diye doğumdan sonra 1 sene böle oluyormuş çoğu kişide şuan biraz azaldı şükür 6,5 ay oldu senin ne kadar
fatma_erva Linailkay ıslaklik oluyormu peki koltuk altım ıslanıo hemen kıyafetim. Terlediiyim belli oluyor hemen islanio 😑😑😑
fatma_erva Rainnnn Bende koyu renkte kıyafet tercih etmeye çalışıyorum belli olmayan :( resmen normal kıyafet tişört giyemeiom ya hemem terliyorum:( 11 ay oldu doğum yapalı ama hala aynı gecmiio
Rainnnn fatma_erva vallahi suyu bol iç baharat yeme kokmasın diye ben öle yapıyorum tişörtümün koltuk altına günlük ped yapıştırıyordum 🤭
Mrvyldrm34 fatma_erva %100 çözüm driclor. Cildiye doktoru vermişti bana süper bişey herkese tavsiye ediyorum asla terlemiyorsunuz😊
egeninanns fatma_erva hemen deneyeceğiniz bir yöntem karbonat limon duştan sonra sürün ne koku kalıyor ne başka birşey hem de en doğalı
1baby1moms fatma_erva lohusa teriyse yeni yeni geçiyor 4 aylık bebeğim gögsüm boynum terlerdi kilo verdikçe de gidiyor
fatma_erva 1baby1moms 11 ay oldu doğum yapalı bide öncesinde de vardı bu terleme renkli birşey giymeye cekiniyorum resmen