mhmt Kızlar iyi akşamlar 1 ay 9 günlük bebeğim var sabahtan beri yatırıyorum 5 dakka uyuyor ağlayarak uyanıyor sakinleştiriyorum emziriyorum yatağına yatırıyorum 5 dakkika sonra gene aynı napıcam ben ya...🤔
Gokce2019 mhmt canım gazı olabilir. Ondan uyumuyor olabilir veya gündüz kahve çay tüketimi yapıyorsan oda bebeğim Uykusunu etkiliyor diyorlar . Emziriyorsan etkilermiş. Umarım bir an önce düzelir . Sağlıklı güzel uykuları olsun insallah
Gokce2019 mhmt canım gazı olabilir. Ondan uyumuyor olabilir veya gündüz kahve çay tüketimi yapıyorsan oda bebeğim Uykusunu etkiliyor diyorlar . Emziriyorsan etkilermiş. Umarım bir an önce düzelir . Sağlıklı güzel uykuları olsun insallah
Esilkayra 57 günlük bebeğim var aynı şeyi iki gündür bende yaşıyorum gece neredeyse hiç uyumuyoruz ne olmuştur ne yapmak gerek gündüz uykusu güzel gece uyumuyor 😔