seymaden Merhaba hanımlar, 3 aylık bebeğim var. Ne hamileyken ne de şimdiye kadar saçlarım hiç bu kadar yoğun dökülmemişti. Benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Bu durumda kullandığınız bir şey var mıydı? Gizemalp
Mutluefe seymaden anneminde çok dökülüyordu vitaminleri hep eksik çıktı kan sayımında sizde bir baktırın bence
Saudade seymaden herkesin bu şekil maalesef emzirirken dökülüyor 3.ayda başlayıp 6./7. Aya kadar devam ediyor yapılan bakımlar yağlar hiçbiri etki etmiyor emzirdiğimiz için.
eylulada28 seymaden aynı durumdayız bacım ve bende bu konuda post açmıştım çoğu anne ztn bu aylarda dökülmenin başladığını söylemişti birçok öneri geliyor ama ne kadar etkili bilmiyorum
-annesininprensi- seymaden elanursiberian9296 takip et ben şampuan çinko masaj balsami sampuan icine dokup kullanıyorum çok çok az kaldı dökülme ve saçım sağlıklı yeniden çıkan saçlarım bilee var
48316ELIZAN seymaden Emzirmiyorum 3 bucuk aylik oldu 2 3 haftadir saclarim avuc avuc elime geliyor uyandigim zaman bile yastigim yatagimin ici hep sac . Hicbirsey fayda etmedi mecbur oruyorum surekli.
Lalekalbur20 seymaden bende aynı siz gibi oldum. Sağlık ocağına kızımı kontrole gittiğimde söyledim ebeye durumu. Bana ordan iki kutu vitamin verdi. Bunları kullan düzelir bir de d vitaminini aksatma dedi. Geçmezse kan testi yaparız dedi
Nergisim09 seymaden canım dogum yapıp her anne bunu yasamıstır sabret bı kac ay sonra kendılıgınden gececek ben hiç bi işlem uygylamadım
Hellomoto seymaden bioxin şampuan aldım eczaneden o biraz iyi geliyor eğer bakim kremi ile yıkıyorsan çok döküyor o bide vitamin al
Hellomoto Hellomoto bide karanfil kaynat Bi şişeye döküp dolapta saklayabilirsin hergun saçına sık güzel de kokar
UraSsmom seymaden Ben karanfil kürü deniycem. Hep çok dökülürdü benim saçım ama önlerim kelleşti resmen 😬
Grey seymaden merhaba ben supergro kullanıyorum şimdi 6.aya giricez yavaş yavaş düzeliyor gibi ne yazıkki hormonlar🙁