Ayse2803 Bizde 15 gün önce oglum krup oldu gece hep ayni saatde vurdu 1 saat öksürdü çocuğum ve öksürmekten uykusunda kustu 2 defa öksürük krizine girdi ve gece hastameye götürüdm doktor kortizonlu fitil verdi cook kötü olursa dedi yurt dışında cok ilac vermiyorlar öyle bir durumda hemen sıkı giyindir balkona cıkar yarm saat dedü bana doktor 5 gün hep gece ayni saatde vurdu geçti hafifledi derken üstüne üst solumum enfeksiyonu oldu öksürük ateş ishal istah kaybı maalesef biri bitiyot digeri geliyor
lalbg Ayse2803 ya aynen üst üste geliyo. 15 gün önce alt solunum yolu enfeksiyonu olmuştu tam düzeldi dedim azı dişi patladı hadi geçti dedim şimdi de bu çıktı🤦🏻♀️ İnşallah tez zamanda geçer tğm bebekler iyi olsun🙏🏻🥺
badew lalbg kesinlikle soğuk buhar sık.sık soğuk buhar ver hemen etki.ediyor.benim kizim da sık sık krup olur hemen buhar veririm.gece olur genelde sabaha geçmiş olur
Aaaaaaa lalbg Çok geçmiş olsun bizde olmuştuk sürekli balkona çıkarın bol bol hava alsın tek tedavisi bu demişti doktorumuz
lalbg Aaaaaaa çok teşekkür ederim. Valla hasta olmasına rağmen akşam üzeri yine çıkardım. Sürekli dışarıda olacağız artık🥺🌸
Bebisveannis lalbg cok geçmiş olsun, bize doktor kendi hazırladığı tek dozluk bir ilaç içirmişti ama inanın suan hatırlamıyorum be olduğunu. Onun dışında eve hava makinesi almıştık günde iki kere hava veriyorduk, toparlaması on günü bulmuştu
lalbg Bebisveannis aslında 3-4 günde toparlanır dedi geçmezse yine gelin dedi doktor. İnsanın kalbi acıyo gerçekten evladı hasta olunca. Allah nerde hasta varsa şifa versin inşallah. Çok teşekkür ederim🌸
Ayalayay lalbg bize de verildi antibiyotik . İştahı nasıldı o dönem ? Sudan başka bişey kabul etmiyor
lalbg Ayalayay normalde iştahı fena değildir ama o dönem zorla bi kaç kaşık çorba ve suyla beslendi sadece. Ara ara ılık sütün içine bisküvi atıyodum oyalaya oyalaya içiriyodum.