Ecoo Tecrübeli annelere soruyorum bu atak döneminde neler yasadiniz ve ne kadar sürüyor? Yeminle bittim tükendim buhran geciricem aksama kadar bagirip agliyor elimi bir saniye birakmiyor hic bir is yapma in Imkani yok babasi zabt edemiyor tualette birakmiyor beni.. Internet te 1 ay diyor ama…
BirAlparslanAnnesi Ecoo gel sarılalım 😂😂😂 bugun tam 45 dakika dondurmalı külah,dondurmasız külah,kasede dondurma,dondurmasız kase…ahdjahslsjs😂😂😂 bunun savaşını verdim iç dünyamda ahahahah 45 dalika ağladı ve ben susmadan anlattım oğluma 🤦🏻♀️
aser34 Ecoo ayyy 16 aylık şuan bizimki 17 aya girmeye korktum🤦🏻♀️Bu ay zaten dişlerden dolayı çok zordu🥺🥺
NisanurunAnnesi1 Ecoo gel sarılalım 😐 bizde de aynı durum var herseye ağlıyor birsey istese yapılmasa ağlıyor istediği yapılsa ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım sınırlarımı çok zorluyor inşallah en kısa zamanda atlatırız 😄
Ecoo BirAlparslanAnnesi sarilalim valla kardesim resmen yalandan agliyor aksama kadar ihhhhh ihhh ihliyor valla ne isdiyorsa yapiyorum yine yok..
Baby01 BirAlparslanAnnesi sokakta söz dinlememezlik de buna dahil mi ya bugün parka gittik döndüğümde baş ağrısından ilaç içtim resmen elini tutturmuyor tehlikeli yerlere koşuyor oralardan alınca ağlamaya kendini atmaya başlıyor ev ayrı dışarı ayrı dert oldu 2 yaşı hayal edemiyorum 😭😭
BirAlparslanAnnesi Ecoo Ahahah evet Herşeye ıh ıh ıh ağlicaktım bugun neredeyse vallahi 🫤Resmen dibimden ayrılmıyor koynumdan çıkmıyo🤦🏻♀️Annim annim diye helada bile tek değilim arkadaşım 😂😂😂
BirAlparslanAnnesi Sinemisssss ne atakları bitiyo ne bişe vallahi 😂bence 2 yaş sendromunun fragmanını gösteriyorlar bizi hazırlamak adına 🙄
Ecoo BirAlparslanAnnesi BirAlparslanAnnesi zaten 17 ay atagi 2 yas sendromundan ilk zemin hazirliyimis🥴
Ecoo BirAlparslanAnnesi babasi la bile bir an durmuyor bagira bagira pesimden geliyor ama yalandan yani gercek aglama da degil insallah cabuk gecer yoksa ben timarhanelikim yahu
Aaslan 18 aya girdik biz halen öyleyiz maalesef yere yatıp ağlama numarası yapıyor bizimkide zaten birlikte uyuyoruz zor zamanlar
Sinemisssss Ecoo her bebek yaşar mı ki benim ki dişten sokak kuşu ondan diye sanıyorum ama şu paçama yapışıp bırakmama huyu beni cidden bitiriyor artık
Ebruvekizlari Ecoo ah bacım neler yaşamadık ki eş son onunla birlikte agladigimi hatırlıyorum durmak bilmeyince eşim şehir dışında işini bırakıp gelmişti o derece yemeği seven çocuk yemek yemezdi sonrada meme meme diye ağlardı gece uykusu 11 iken 2. 3 kere gitmişti birde büyük kızım var sabah okul için kalkıyorum düşün yani 🤦