dlsclk merhaba benim kızım 7.5 aylık şuan ama 3 4 ayından bari oyuncaklara ve kitaplara oldukça ilgi duyuyor. En çok oynadığı vakit geçirdiklerini söyliyim size..
fisher price eğitici köpekçiğin kız kardeşi bununla her gün 15 20 dkka oynar konuştuğu ve kolay kavradığı için kendisi oynuyor.
Fisher price eğlenceli tırtıl bunun sayesinde oturmaya başladı diyebilirim açıp kapanan bir oyuncak ince motor bilgisini kazandırıyor.
Fisher price eğitici köpekçiğin dünyası bununla da her gün birlikte en az 45 dkka oynuyoruz ayağa kalkıp dikilmesine çok yardımcınoldu ayrıca yürütece koyduğum da kendisi de uzanıp bu oyuncaklar oynuyor.
Fisher price eğlenceli marakas ve fisher price yumuşak kitap sürekli elinde..
Onun haricinde 4 5 tane sürekli oynadığı çıngırakları, minik topları, hayvan figürleri var mama sandalyesinde bebek arabasında yerde yuvarlanırken bunlarla zaman geçirir.
Helezon başka yerde oynadı çok dikkatini çekti şimdi ondan alacağım.
Kitaplarından en sevdiği büyük sorular kitabı yüzüstü yatırıyorum resimleri büyük ve renkli olduğu için çok dikkatini çekiyor
Cırtlı hiyate kitabı var hayvanları kitaptan çıkartmayı çok seviyor..
Biz bu yazdıklarımda her gün sıkılmadan oynuyoruz en sevdikleri olduğu için bunları yazdım.
Şuanda listemde denge kule oyunu, helezon, bultak ve montesori ahşap oyuncaklar var.