birmeleginannesiii Allahım kafama çok takıyorum. Özellikle de faullerim çok kötü duruyor. Kesin çözümü yok mudur lazer gibi ona da iyi değil diyorlar yüz İçin ağda hem sarkıtıp hem gözenek büyütüyormuş. Ne yapacağım ben şimdi ? Var mı tavsiyesi olan ?
amansallagitsin birmeleginannesiii bendede yuz bolgesinde var lazere gittim bi bok yaramadi en iyi cozum ignelinlasermis ama oda cok can yakiyo bende mecbur agda yapiom
YusufAybars birmeleginannesiii şu an cilt tedavisi gördüğüm icigin faul biyik kas ayağıma ipi dolayıp kendim alıyorum hiç kuaföre gitmedim yüz için hep kendim aldım 😒😥
amansallagitsin birmeleginannesiii vallah ben agdadan sonra bebek yagi ile nemlendiriyorum oncesinde sivilce kizariklik cok olurdu hasas tenim cok bebek yagini denedikten sonra kizarmw sivilce ypmadi ilerleyen zamanda cesart edebilirsem igneli lazere gircem cunku etrfmdakiler ole kurtuldu
birmeleginannesiii amansallagitsin peki iğneli lazer de hem gözenek büyüyor hem yara oluyor diyorlar çevrenizde olanlarda bu tarz sıkıntılar var mı
Afrodit @birmeleginannesiii Ben sarartıcı kullanıyordum. Gayet iyi oluyor. Sesunun sarartıcıları var marketlerde. Bembeyaz yapıyor görünmüyor😌
Ahelmetcinogl Sarartıcı kullanabilirsiniz gayet memnun olanlar var. Emziriyor musunuz bilmiyorum emzirirken kullanılır mı onun için bişi diyemem doktorunuzla konuşursanız daha iyi olur.
Yarennnnnaltnbsk Ağda sarkıtmıyor bu bir uydurulmuş yalan 😂 güzelce uzatıp en kökünden temiz ağdayla alın aldıktan sonra 5 gece yatmadan önce karınca yağı sürün 2 3 ay sonra baya azalır 🥰 ben kendimi karınca yağı ile kurtardım hala var ama yoğunluğu gitti
Zeliff birmeleginannesiii doğumdan sonra benim yüzümdeki tüyler karardı gibi. İncecik ama beni rahatsız etti. Kuaföre gittiğimde danıştım böyle böyle nasıl kurtulurum diye. Lazerle bile tamamen halledemiyoruz malesef hiç bulaşma aldıkça çıkacak zaten en azından incecik dursun dedi
birmeleginannesiii Zeliff benim hep vardı. Ama zamanla daha çok gözüme batmaya başladı. Güzel olan ama yüzümde faullerim göründüğü İçin sevmediğim bir sürü fotoğrafım var.
YusufAybars birmeleginannesiii ben buğday tenliyim maalesef tüy oranım çok fazla vücudum da pek yok ama dediğiniz gibi faul tarafı var birde haftada bir çıkıyor ben 5.ayimdayim tedavimin sivilce tedavisi ama dermatalogum bile söylüyor asla yüzünüze ağda önermiyorum dedi.Evet sarkitiyor sarkitma olayını da geçtim sıcak sıcak cilde uygulanıyor ben ipten şu an memnunum ve cildinizde sivilceler temizlenmeden üstüne ağda da yapsanız iple de alsanız sürekli çıkıyor hissediyorsunuz benim karaciğerim yağlı ve enzimlerim yüksek olduğu için çıkıyordu şu an iyiyim yüzüm 6 ay bittikten sonra da 3 ay leke tedavisi göreceğim insaAllah tavsiye ederim roaccutune tedavisi 😥🥰