Dogahcr Merhaba anneler. Bebeğinizin b12 değerlerine baktirip düşüklüğüne karşı herhangi bi ilaç kullandınız mı.
NilAsyaMom Dogahcr evet yeni yaptırdım 11 aylık. Çok düşük dedi aslında iğne ama biz şurup gibi içicez. Şifa olsun
Tuti29 Dogahcr 8 ay 8 günlük biz de baktırdık et yemediğim için beklediğim sonuçtu aslında kızıma yeni yeni kıyma vermeye başladım doktor b12 takviyesi verdi kızıma
bjkbb Dogahcr evet bizim düşüktü bir ay fısfıs kullandık dil altına bir fıs olacak şekilde. Sonraki ay baktırdık yükselmişti
Dogahcr NilAsyaMom değeriniz kaç çıktı. Ayrıca belirti var mıydı yoksa siz istediniz de mi yaptirdiniz.
NilAsyaMom Dogahcr değeri bilmiyorum doktor sistemden baktı çok düşük dedi. Biz 1 yaş rutin tahlil istedik. Kontrol amaçlı
Tuti29 Dogahcr aslında biz başka bi sorun için gittik hormonlarına bakmak için kan istedi kan istemişken değerlerine de bakayım dedi. 166 çıktı b12si. Nasıl bi belirti olur bilmiyorum ama emekleme sürünme hala yok
bjkbb Dogahcr yok biz tahlil yaptırmıştık genel olarak kontrol için orda çıkmıştı 205 di değeri sonraki ay 370 e yükselmişti. Ette tüketiyor oysaki ama niye düşüktü bende anlam veremedim