Kasev Sütüm nedense birden azaldı 2 gündür iki göğsüm 1 poşeti doldurmuyor nasıl eskisi gibi getirebilirim yada gelir mi
iremnr Kasev göğüslerim terbiye olmuş olabilir bebeğim yutkunmasına, çişli bez sayısına göre bakabilirsiniz. Süt İçin arkadaşım bestlak damla kullanmıştı o kadar arttı ki 2 kere mastit oldu. Rezene kimyon çayı , bol su , uyku , kuru incir de artırır
iremnr Kasev bir bardak sıcak suya bir çay kaşığı kimyonu atın demlenince dibe çöküyor zaten sonra İçin
Kasev iremnr teşekkür ederim başka tavsiyeler de varsa alabilirim. Bebeğim daha 46 günlük o yüzden endişelendim biter diye
iremnr Kasev hiiçç endişelenme aklına getirme bile bitme ihtimalini bazen bi kaç gün banada göğüslerim yumuşak geliyor hemen diyorum içi dopdolu 😂 o düşüncede streste etkiler seni ama merak etme süt bi anda öyle kesilmez için rahat olsun
Kasev iremnr daha 3 4 gün öncesinde 4 5 saat sağmayım taş gibi oluyor aşırı rahatsız ediyordu. Şimdi tüm gece sağmasam hiç acımıyor yumuşacık kalıyor. Gözle görülür şekilde azaldı yani yarı yarıya. Bu yüzden stres yaptım. Bebeğim hastanede sabah erken gitmem gerekti kahvaltı falan yapamadim hiç. Yemeden de kaynaklı oldu sanırım
iremnr Kasev stresten de olur yememekten de ama hiç bitecek demi öyle bi anda kesilmez güzelce beslenip su içtiğin anda gelir benimde bazen öyle olur yumuşar bi kaç gün sonra tekrar sertleşir bazen günlük modunuza göre bile değişiyor hiç üzülmeyin