Yavuzun_annesi Oğlum 5 aylık ve pamukcuk oldu ağzında göğsüme de sıçradı. Canım çok yanıyor ne yapmam lazım . Karbonatlı su denedim geçmedi lansinoh krem denedim geçmedi. Zeytinyağla yumuşatmayı denedim olmadı😕bana bi çare bi krem önerin lütfen..
graceshelby Yavuzun_annesi Emzirme sonrası bir çay kaşığı su ver ağzında sut kalıntısı kalmasın ve kendi gogusunude her emzirme sonrası yıkayabilirsin
Aloneeee Yavuzun_annesi ah bebeğim 7 aylık oldu. 2 aylıkken bi pamukçuk oldu olmaz olaydı. Dediğiniz gibi göğsüme sıçradı mantar oldum. Geçsin diye karbonatlı su ile siliyordum göğüsümü o da egzama ya çevirmiş. Kaç kere cildiyeye gittim kaç farklı doktor gördü. Egzama tedavisi de gördüm mantar tedavisi de. Ama asla geçmiyor. Kremleri kullanınca sönüyor gibi oluyor bi süre sonra yine aynı. Kaşıntısından acısından ölüyorum. Oğlumun ağzını karadut özünü gazlı beze döküp bi kaç kere silince geçti bir daha da olmadı. Ama göğüs İçin önerim yok malesef olursa bana da söyle 🙈
Yavuzun_annesi Aloneeee bende randevu bulamıyorum bulsam gideceğim direk ama yok maalesef. Sağlık ocağına gideceğim bi krem fln verirler inşallah