iki_prens_annesi Slm hanimlar agda yapmadan acisini almasi icin kremler ariyorum ozellikle genital bolge icin agda yapmadan kullanip acitmamasini oneri varsa alabilirm 😄🤗
maysa-19 iki_prens_annesi ben kullandım sinek ısırığı gibi bı uyuşma oluyor .acıyı gene hissediyorsun
Naziferabia iki_prens_annesi ağda da fayda eder mi bilmiyorum ama ben uyuşturucu sprey alıyordum eczaneden hani kulak delerken falan sıktıkları varya ondan. Lazere gidiyorum ilk başlar çok acıyordu onu sıkıyordum acısını azaltıyordu fiyatı da uygundu 25tlye alıyordum en son
maysa-19 iki_prens_annesi evet oyle surcem sıfır acı diye hayal etme.bence paşa paşa acısını çek kurtul😂
M-alininannesi Dişçilerin de kullandığı bir anestezi etkili sprey var onu alabilirsiniz çok çok minimalize hissediyorsunuz acıyı adını bulabilirsem paylaşırım
maysa-19 iki_prens_annesi ben sır bandi aldım kendim yapıyorum kuafordeki kadar acımıyor sanırım psikolojik tamamen kuaförde illa aci olcak korkusu oluyor
iki_prens_annesi maysa-19 ayy bi kere denedm bandi ole oldgu gibi biraktm acitir diye 😂😂 yagla cikardm cekmeye cesaretm yok vala 🙈
maysa-19 iki_prens_annesi anlıyorum ilk başlar öyle oluyor küçük küçük kes ufak parçalarla dene.pandemide kuaförler hep kapalıydı o dönem ben bunu denedim alıştım sonra