Pnr_jr Kızlar biberon kısıtlaması var mı? 125ml biberonla sütler alsam yanıma ve dondurulmuş süt , buz ,sorun oluyor mu? 100 ml kısıtlaması bebek maması sütü için de geçerli mi?
Deletedmom143 Pnr_jr Ben çantama termos mama biberon vs aldım hiçbir sorun yaşamadım kısıtlama yok bu konuda
milaseren Pnr_jr bebekle ilgili herşey serbest hatta check in yaparken bile bekletmeyip öncelik tanıyorlar
Kuzunun_Annesi Pnr_jr Kisitlama yok rahat olabilirsin. Mamayi toz halindeyken bazen kontol ediyolar bi aletle
Pnr_jr Tugsemmeva Pinkkk Deletedmom143 milaseren Kuzunun_Annesi elifiii ZGD Kızlar çok teşekkür ederim🥰
Minomm Peki sistem nasil isliyor.. bebek arabasiyla ucaga kadar gidebiliyormusuz dogru mu.. sonrasinda bebegim kucagimda yolculuk ediyorz cikista yine hemen veriyolar bebek arabasini sanirim?
elifiii Minomm valiz teslim edip bilet kesilirken bebek arabasi icin de poset istiyorsunuz veriyorlar, sonra ucaga kadar bebek arabasiyla gidip kapi onunde torbaya koyuyorsunuz gorevliler aliyor. koltuktayken ilave bebek kemeri getiriyorlar. inerken de bebek arabasini getiriyorlar ama posetten siz cikartiyorsunuz.
Minomm elifiii Cok tesekkur ederimm bilginiz icin .. :) Traval sistem bebek arabam puseti falan sokmem lazim yani orda. Bebegim 40 gnluk olmus olucak ama
ZGD Pnr_jr valla bebek çantası alabildiğince mama, kaynamış su,kavanoz maması biberon doluyfu. İki kere bindim bir sıkıntı olmadı Allah’a şükür.
elifiii Minomm eger ana kucağı ile yanınıza almak isterseniz sanırım koltuk satın alıyorsunuz bunun için telefon ile call centerı arayıp bilgi alabilirsiniz.
elifiii Minomm eger ana kucağı ile yanınıza almak isterseniz sanırım koltuk satın alıyorsunuz bunun için telefon ile call centerı arayıp bilgi alabilirsiniz.