AyseDuruu @Haziransekiz kızım 4 aylık olacak bizdede doğduğundan beri aynı lacivert gri arası gidip geliyo 1 yaşında otururmuş göz rengi tam olarak
Maviyesil121212 Rosejollymoon Cidden 18. Aydan Sonra mı değişti göz rengi ilk kez duyuyorum koyu mavi miydi
Ahmetefeygmr Haziransekiz benim gözlerim🙋🏼 Küçükken doğum dergime bile lacivert yazmıslar doğduğum gün sonradan yeşile dönmüş şu an yeşil
Rose21 Haziransekiz biz. Mavi olmaya başladı. Güneşte maviliği daha belli. Akşam koyu görünüyor. 7.aya girmek üzereyiz. Eşimin renkli. Kayinbabam ve sülalesi mavi. Bizimki değişmez artık. Hiiiç sanmıyorum. Masmavi çünkü. :) tam istediğim gibi.
Srpp Haziransekiz oğlumda doğduğunda lacivert gri gibiydi. Hatta babamın gözleri mavi, kardeşimin yeşil,benim ela. Hevesle bekledim renkli olacak diye(Önce sağlıkk tabikiii). Oğlumun gözleri kahverengi şuan😂Eşime benziyo:)
Sakura-chan Cankusssssss 4 aya belli mi olur. Benimki de 4 aylık ama garip bi renk Benimkinin gözü ne kahve ne yeşil ne ela . Koyu yeşil yada ela gibi öyle renk mi olur. Değişir mi
ZeynepAdam Haziransekiz dogdugunda gri idi. Simdi babamin mavi rengi tonuna sahip :) goren bana benzetiyor ama kizimla benim mavi tonlarimiz cok farkli. Esinizin ve sizin tarafinizda mavi varsa olur. Ama her iki taraftanda mavi goz geni olmali. Mavi en cekinik karakterdir cunku.
Zumraderya Haziransekiz benim kızimda gri lacivert hare her renk var bende merakla bekliyorum ben ela yeşil(hare)arası birsey olur diyorum herkes maviş diyor.(dedemiz mavi babamız hare)bakalım hangisi olacak☺️35gunluguz