rzgrnannesi Merhaba bugğn oğlumun ateşi 39.4tü hastaneye gittik 37ydi doktor eve gönderdi boğaz enfeksiyonu kapmış şuan 39.2 sürekli soğuk suyla bez koyuyorum kafasına boynuna koltuk altlarına havale geçirir diye korkuyorum sizce hastaneye bidaha gitmelimiyim
deletedmom173 rzgrnannesi geçmiş olsun Ateş düşmüyor ise götürün bizde sizin gibiydik birimde Boğaz da iltihap olmuş ilaç vermedi mi? Size
Ecee rzgrnannesi dolven düşürüyor benim oğlum havale geçirdi allahım çok zor günlerdi sakın ihmal etmeyin
zeynep_zulalin_annesi54 rzgrnannesi hastaneye gitmissiniz sonucta ateşin sebebini ögrenmissiniz demekki bogaz enfeksiyonu yogun antibiyotik oyle ilk dozda fayda etmez atesi anca 2. Gun dusurur hastaneye gitseniz soguk tampondan baska yapilacak bisey yok ki ben teşhis kondukdan sonra cocuklari orda o sekilde gormeye dayanamiyorum 4 saatte bir donusumlu ates dusurucu verin yada paranox fitil verebilirsiniz havaleyi onler. Onun disinda soguk tampon yapmaya devam edin gecmis olsun rabbim tum hastalara sifa versin insallah😊
Bebeminnie Bebeminnie parol şurup al kolaltından 37.5 olduğu zaman ilaç vermen gerek ateş düşene kadar 6 saatte bir verebilirsn şurubu
rzgrnannesi deletedmom173 Sağolun sizede geçmiş olsun antibiyotik ve parol verdi içirdik ama ilk defa hasta oluyo o yüzden korkuyorum sizinki nasıl şuan
deletedmom173 rzgrnannesi benimki şimdi yer birşeyler ilacı içmeden uyku moduna geçti şuan inşallah sabaha kadar deliksiz uyur ne iltihap mış ya bitirdi beni 2 günde ona geleceğine bana gelsin çok zor ya benimki de kolay kolay hastalanmaz nasıl oldu anlamadım
deletedmom173 rzgrnannesi canım eğer düşünemiyor işen duş ta aldır götür bekletme gece çıkarsa ateşi o zaman susmak hiç bilmiyor sabaha kadar uğraşırsın alalh korusun
Ecelila rzgrnannesi ne demek ihmale gelmez yakin taraftaysan götür yavruyu bide bezmialem bırakmıyormuş bende bi ara arastirmistim
rzgrnannesi Ecelila Bağcılar devlet hastanesine götürdük ateşi 39.4tü gittiğimizde soğuk tampon yaptık geçmedi iğne yaptırdık 40 dk bekledik yine düşmedi ateşi . Yatış verdiler yatırdık sabaha kadar serumlarla anca düştü sabahta taburcu olfuk antibiyotik tedavisine devam edicez çok sağolun ❤
rzgrnannesi zeynep_zulalin_annesi54 Hastanede yaptığım tamponlar düşürüyo ama evde yaptığım tersine yükseltiyo yatış yaptık hastaneye düşmedi ateşi çok şükür şuan iyi tabi sürekli başındayım Allah kimseyi hastaneye düşürmesin çok zor . Sağolun teşekkürler 😊
BuseK rzgrnannesi geçmiş olsun 🙁 bebeğiniz kaç aylık 😣 ihmal etmeyin gece nedense ateş daha çok yükselir evde düşürmeyi beklemektense hastenede olmak daha iyi 😪
rzgrnannesi BuseK 5 buçuk aylık daha çok küçük 😔 Allah korusun havale geçiriyomuş eğer götürmeseydik çok şükür şuan çok iyi 🙏