findiginannesi_ Kızlar doğum yapalı 2 ay olcak 80 kilo ile hamile kaldım 88 kilo ile doğurdum ama ne hamileyken göbeğimdeki çatlaklar gitti ne de göbeğim gitti kendime aynadan bile bakamıyorum çok kötü eşim de gördüğünde nolmuş sana öyle diyor kötü niyetli demiyor ama üzülüyorum ne zaman geçecek bunlar diye soruyor lütfen yardım edin ne yapabilirim hamileliğimde kullanmadığım krem kalmadı ama çatlak oldu genede
Sarahh findiginannesi_ 6 ay felan sonra çatlaklar beyazlıyor, göbekte eğer yediklerinize dikkat edip spor yaparsanız kalmaz
Dbe1506 findiginannesi_ çatlak geçmiyor maalesef beyazlıyor sadece ama göbek bendede kaldı bi kaç heraket var 11 ay oldu hala yapcam fırsat bulamıyorum benimde hem basen hem göbek var napcam bilmiyorum
Domino findiginannesi_ çatlak çok normal bi insan büyüyor icinde sonuç da. 5.5 sene oldu benim geçmedi ama kırmızı çatlaklar beyaza dondu rengi.
Baltopu findiginannesi_ canım burdan biri yazmıştı bende denedim,benm karnımda falan yoktu ama bacağımın iç kısmı catlamisti ona denedim geçti..Yaz çatlak tedavisi diye cikar.kantaronla aloeverayi karıştırdım çatlak bölgeye şurup dermaroller kullandm
Dilaylaa Zaten kilonuz bir tık varmış, korse kullandınız mı mesela göbek için ben ertesi gün takmıştım ve dört ay kullanmıştım beslenmenize dikkat edin hamurişi şeker abur cubur bu tür şeylerden uzak durun bol bol su için haraket edin.