cepoykusu35 Arkadaşlar colinox die bir gaz damlası verdi dr prospektüs ve doktorun talimatı üzerine sabah 10 damla verdim şuan gazdan eser yok şükür bugün rahat etti var mı kullanan acaba probiyotik oldugunu söyledi dr zararsız kesinlikle dedi varmı kullanan
Cnszeze cepoykusu35 benim de çocuğum gazlı bende sabah öğle akşam kimyon çayı içiyorum. Bizi de o rahatlattı. Ama gaz damlasındansa probiyotik daha yararlı kalıcı çözüm oluyor
Denotemo cepoykusu35 evet biz kullanıyoruz kızımda reflğ var ve gazdan dolayı hep tıkanıyordu yaklaşık 7 ay sürdü, gecen ay doktor colinox verdi ve midede ki kabarcıkları alan bir damla desi gerxekten tıkanması neredeyse bitti cok az oluyor.
Murez Ay biz aylardır gazdan bitmiş haldeyiz kullanmadık ilaç kalmadı, gelişmelerden haberdar edin olur mu? Bu geceniz nasıl geçecek inş tamamen kesmiştir bizde hemen alırız :)
cepoykusu35 Murez tamam bugün ilk kez vermeme rağmen gazını kendisi çıkardı karnı doydu uyudu maşallah
Murez Zezgit bizde eczaneden aldık vicolü bi hafta oldu kullanalı pekte iyi gelmedi açıkçası. Kaç damla veriyorsunuz?
Murez Zezgit bizde eczaneden aldık vicolü bi hafta oldu kullanalı pekte iyi gelmedi açıkçası. Kaç damla veriyorsunuz?
cepoykusu35 ENHA_17 bebegim 1 aylık bugün başladm ilk kez verdim ve sanırım bu damla iyi geldi emdi uyudu
Murez Zezgit eczacı bize sabah akşam 4 damla dedi, toplam 8 Damla’yı gün içine bölüyorsunuz sanırım doktorunuz o şekilde mi kullanın dedi. Bizde öyle mi denesek bide ne yapsak şaşırdık iyice. Size iyi geldi mi bu arada?
ENHA_17 cepoykusu35 biz de 1 ay 18 günlüğüz Biogaia ve nurse harvey birlikte kullanıyoruz ama tam çözüm olmuyor çocuk gündüz hiç uyumuyor sanırım gazdan
Zezgit Murez ya çok şükür ben rahatladım. Zaten kutusınun yanında kullanma talimatı yazıyo canım ona göre veriyorum. Ama ilacını bulmak önemli muhtemelen size gelmedi bu ilaç bide benim dediğim gibi deneyin madem de başka ilaçlara da bi göz atıver 🤷
Murez Zezgit kutusunun yanında yazan 4-10 yaş arası çocuklar için, iki damlalık dolusu diyor canım komple damlalığı boşaltıyorsun. Bizim bebekler için 8 damla gün içinde onu ben senin gibi yayayım bakayım belki daha etkili olur.