tavsaninannesi e_yamac2298 bebe yağı,zeytin yağı iyi geliyor her banyo öncesi kafasına sürüp yarım saat bekleyip konak tarağıyla tarayabilirsiniz bir de mustela konak önleyici şampuan iyidir
littleprincesmom1 e_yamac2298 bizdedir Konak var şu an doktorumuz özellikle zeytinyağı sürmeyin yapısı asidik dedi. Soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı sürüyorum ben iyi geldi. Bir de her gün yıkayın eğer saçlı bebekse havalar ısındı saç dipleri hava alsın. Böyle tavsiye ettiler canım
Arenilay- e_yamac2298 saçlarını kestirip (saçları çok gürdü ve uzundu) hergün zeytin yağı sürüp yarım saat bekletip bu dedelerin bıyık tarakları varya onla tersine tarayıp yıkadım 1 haftada geçti🤭 geçmeseydi konak şampuanlarından alıcaktım eczaneden onlarda iyi geliyormuş
thecamellia e_yamac2298 mustelanın bir kremi vardı eşim eczaneden almış banyodan önce yada gece yatmadan sürüp sabah banyo ettirdim banyodan sonrada saçını bebe yapıyla yaplayıo taradım güzelce baya uğraştım çıktı birdaha olmadı
BenTugce Zeytinyağını ısıt soğusun sonra sür bir saat beklet ters yönde ince tarakla tara kavlıyo tarağa geliyor bi kaç banyoda geçer inşallah 💐