acemianne96 Kızlar psikolojim bozuldu yeter artık korona oldum lanet olsun ölümlerden döndüm 4 gün ateşim kırktan düşmedi neler cektm şimdi bide bunun söylentileri var umarım buralara kadar gelmez yok olur gider sizce doğru mu :(
Balkupum2505 acemianne96 dün güncel haberde okumustum türkiyeye geldigini söylüyodu hatta post acmistim bilgilendirme amacli insallah yalan haberdir.. birde covid asisinin yan etkisiymis diye bir uzmandan dinlemistim ve yalwndan böyle maymun cicegi kulpunu taktiklarini söylüyodu ne kadar dogrudur bilmiyorum..
Cik Deletedmom_21 😂🤭bu açıklamayı -4000 vaka veren sisteme güvenerek mi yaptı acaba merak ediyorum hey güzel allahım sen bu devleti şuraya akıl fikir ver artık 😬
Winner Rezillik ya nedir bu. Covid daha atlatamadan bu çıktı. Psikolojim bozuldu haberi görünce korktum
Ahlasim_Duham Dila97 Dünya nüfusunu assagiya indirgemek bu artık her yıl hastalık çıkar asi ya dayatmak için ben yemiyorum yiyen çok insan var bişi diyimicim
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi acemianne96 Endişe edecek çok bir şey yok ya, kolay kolay temasla gecmiyormus gecsede su çiçeği gibi geçilen bir şeymiş bir kaç gün döküntü ateş bitti.
EsilaGizem Ben covidi ilk duyduğumda çin nere Türkiye nere buraya gelene kadar biter demiştim kırdı geçirdi ortalığı umarım bu hastalık gelmez Rabbime emanetiz o bilir en iyisini