karabiberimm Oğlumda Demir eksikliği vardı ferro sanol kullanıyoruz ama dişleri hep simsiyah oldu daha iki yaşında geçer mi bu siyahlık yada nasıl geçer ?
Seval1445 karabiberimm ilacı verirken dişlerine doğru değil boğazına doğru kaşığı itmeniz gerekiyordu ve ardından su içirmeniz gerekiyor dişlerde sorun oluşmasın diye bilginiz olsun
Domino karabiberimm geçmiyor maalesef. Benim büyük oglum da 5.5 yasinda küçükken kullandım demir ve kan ilacı su da veriyordum ama once nokta kadar siyahlık oldu sonra giderek genişledi ilacı kesmeme rağmen. Cok kötü oldular on 4 dışı sanki çürük gibi beyaz katman tamamen gitmis durum da. Düştü süt dişi en azindan boylr avutuyorum kendimi düşecekler nasılsa diye. Gören çürümüş mu diyor. 😑
TheBaby karabiberimm Evet o siyah lekeler yapıyor. Oğlumda olmuştu. Temizlemiyorlar. Zaten geçici diş olduğu için. Kokuda yapabilir hatta. Yeni dişlere kadar öyle kalacak
Bugsbunny1 karabiberimm yaa bende çok korkuyorum . Ferrum kullanıyorum 10.5 aylık oğlum şuanda . 9 aylık diş çıkardı . 1 yaşına kadar demir ilacına devam et diyor hemşire Dr ama ben dişlerde iz yapicak diye korkuyorum .😐
karabiberimm Domino aynen düşecek Ama daha 5 6 yaşında anca düşer o zamana kadar bir çözümü yok mu acaba tabi önemli olan sağlıkları ama gene de kafam takıldı
karabiberimm TheBaby aaa evet ilaca başladığımdan beri ağız kokusu var dr a götürmeyi düşünmüştüm bundan dolayı olabilir mi?
Domino karabiberimm ben bir çözüm bulamadım cnm maalesef. Şu an düşen dişleri de 2 aydır çıkmadı doktora götürmeyi düşünüyorum ınsallah bakalim
karabiberimm Bugsbunny1 bizde o yapmamıştı ama şuan başka ilaç kullanıyoruz mecburi Demir depoları boş Çünkü bu ilaç böyle yaptı dr söylemişti zaten
ZP_1405 karabiberimm ilacı değiştirmesini isteyebilirsiniz, Ferrum çok yapmıyor mesela. Bir de düzenli fırçalama ile leke pek oluşmaz.
karabiberimm ZP_1405 önceden onu kullandık hiç işe yaramadı etkili ilaca geçtik çünkü ileri derecede Demir depoları boşmuş
Sifakusu karabiberimm aynı ilaç yüzünden kızımın inci gibi dişleri karardı ve şırınga ile verdim hemen su içirdim ve dilleieni anında fırçaladı on rağmen oldu. Bıraktım ilacı başka bi ilaç yazdırıcam doktora
karabiberimm Sifakusu ben bırakamam işte Demir depoları boş sağlık daha önemli ama çöğzm bulmam lazım
SevdaGg Kızlarr Trendyolda diş temizleme süngerii var bnmde oğluşun dişlerinde kan ilacından kararma olmştu ilk kullanımda bikaç ton açtıı bi bakın isterseniz gıda mühendisi bi annede görmştüm bnde 🙏🏼