Eliz13 40 günlük bebeğim 2 gündür kakası yeşil arkadaşlar sancısı huysuzlugu vs yok neden yeşile döndü 2 gündür ben rahatsızım ama mastit olmuştum ateş vardı antibiyotik başladım bununla alakalı olabilir mi 2 gündür de çok kaka yapıyor kızım
Nur_akpnr Eliz13 korkma benim oğlumda arada yeşil yapıyordu bende sizin gibi endişelendim ama sonra sonra alışıyor insan şuan oğlum 5 ay 1 günlük gene zaman zaman yeşil kaka yapıyor yani her bebek yeşil kaka yapiyor
Eliz13 Nur_akpnr oh iyi çok şükür çok sağolun, annem korkuttu biraz açıkçası kulağı agriyodur yeşil ondan olur dedi ama sakin çocuğum. Birde ailemle farklı şehirlerdeyiz tek bakıyorum bebeğime farklı bişey olunca hemen evham yapıyorum
Eliz13 Krdlln onu da düşündüm ama çok dikkat ediyorum içmeden önce emziriyorum veya sağlıyorum ilacı içtikten en az 2 saat sonra emziriyorum ve bol su içiyorum çocuğa bı zararı olmasın da 😔
Eliz13 Ovariproprium evet öylede yapmış olabilirim kaç gündür taş kesiliyor göğüslerim önce emzirip ardından sagiyorm tam tersini yapmak gerekiyomus galiba