Buketikranur Kızlar bebeğimin kulak arkası egzamaymış anne sütü alerjisi olabilir dedi doktor krem verdi bebeğime süt yumurta yoğurt hiçbirini tüketme dedi peki neler yemeliyim başına gelen varsa tavsiyede bulunabilir mi
simsimum Buketikranur sebze ağırlıklı meyve ağırlıklı beselenebilirsin yeşil mercimek kuru baklagiller kullanabilirsiniz ben tavuk tüketiyorum doktorunuza danışıp tavuk yiyebilirsiniz ek olarak kendinize multivitamin temin edebilirsiniz
cemre_-34 Buketikranur sut ve süt ürünleri dışında başka şeylerde alerjisi olabilir bebeğinizin her beslenmede liste hazırlayın ne yediğiniz öğün belirtilerine dikat edin snra elersiniz öyle bulursunuz olmas deri testi yaptırın daha kolay anlaşılır
simsimum Buketikranur evet bizim de aynı kahvaltıda çorba içiyorum genelde patates kızartması ya da salata tüketiyorum yesilliklerimi akşamdan hazırlıyorum içine badem ceviz fındık çekiyorum blenderdan hem vitamin oluyor
Buketikranur Düşünüyorum ne olabilir geçen yer fıstıklı çikolata yedim o olabilir belkş fıstık herkes yazmış alerjik diye ama anlamadım ya çok üzüldüm zaten sütüm azdı iyice gitmez umarım mama da veriyorum kahvaltıda yiyecek ne kaldı ki anlamadım
cemre_-34 Buketikranur çikolata da sut üründe var o da aleeji belirtisi fıstıkta öyle abur cubur paketli gıdalardan uzak durun sebze ağırlıklı gidin et de de aleji olabilr deneyerek elersiniz kahvaltıda salata domates biber patates vb tüketebilirsiniz bn 2 ay sıkı diyeteyim düşünün Pzartesi diyetimi açacağım zor bu alwei durumları siz bir alerji doktoruna goturun en güzeli
Buketikranur cemre_-34 kendi doktoru da uzman ama görmemiş kulak arkası egxamasını ben söyledim çok üzüldüm bakalım neler yapacağım
cemre_-34 Buketikranur genelde bu durumlarda alerji doktorlar devreye girer siz direk alerji doktoruna goturun o sizi yönlendirecek nasil adımlar izleyeceginize dâhil daha kotulesmeden erkenden önlem alın yoksa ilerleyen zamanlar sizi daha çok yorabilir