Masalball Sürekli burda okurdum söylenirdim başıma geldi.. koltukta uyurken bebeğimi yanıma almisim emzirmeye uyuyaklamisim az önce sesle uyandım kızım düşmüştü ağladı ama uykuda olduğu için geri uyudu ne yapcam bilmiyorum
Elifcinargul Masalball geçmiş olsun ne kadar yüksekten düştü, neresini vurdu kızarıklık varmı ve çok ağladımı bunlarda önemli. Mümkünse uyandırın uyumasın iki saat
Karens Masalball merak etmeyin bir şey olmaz ama takip edin. Benim kızım aşırı hareketli habire düşüyordu. İlk kızım bir kez bile düşmemişken. Ama genelde o ses vücutlarından geliyor ağır olduğu için ilk vücut düşüyor. Zaten refleks olarak kafalarını kaldırıyorlar hemen. Kafa üstü düşmemiştir muhtemelen.
rbhfs Kızım da düşmüştü doktor 2 saat uyutma kusma vs olursa getir demişti, bir de hareketlerinde gariplik olup olmadığını kontrol edin
Masalball Elifcinargul uyanmıyor ki denedim 50 cm den çok fazla değildir dönerken düşmüş sağına düşmüştü o yüzden başında bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum çok fazla ağlamadi
Masalball Karens sağına düşmüştü ama kafası da değdi yani sese uyandim çünkü com az kızarmıştı şuan Yok kızarıklık şişlik falan yok