Deletedmom_78 Kızlar gecenin bu vaktinden merhaba😂🤪ya hani aglarsinizda agladiktan sonra boyle ic cekme sesi cikar ya 🥲 oglumdan oyle sesler geliyor ya ruyasinda mi agliyor acaba yavrum ya🥲
Sontvbukucu Deletedmom_78 ic çekme sesi dimi içli içli ah yavrum benim ki de yapiyor bazen küçükken daha cok yapardı 8 aylik oldu daha az yapiyor
Metehan34 Deletedmom_78 sanki nefes almada zorlanıyorlar yetmiyor gibi 2 aylık bebeğim hala yapıyor yada kusmaları oluyor geri yutuyorlar ondan solukları kesiliyor Allah’ım hepsini korusun inşallah 🥺
Nesradonmez Deletedmom_78 benimki 3 aylık ama o da iç çekiyormuş gibi uyuyor acana sebebi ne bende merak ettim 🙈😂
NehirVolkan Deletedmom_78 kızım da sürekli olmuyor ki kaç defa oldu ilk korkar gibi oldu sonrasında güldü rüya gibi
Kbrbisi28 Benim kizimda oyle hatta acaba korkuyor mu ki ruyasinda diyorum bazen bende uyku apnesi vardı genetikligi yoktur heralde bunun tedavi oldum bunun icin
Kbrbisi28 Deletedmom_78 benim kizim 6. Ayda basladi bunu yapmaya simdi 7 aya girmek uzereyiz artik bana ruya gibi geliyor yaa biraz sanki
Kbrbisi28 Deletedmom_78 onu bende dusundum acaba kabus filan mi goruyo ki ya diye :) bazen hatta yuzune gozune vuruyor cirpinir gibi bu tarz hareketler bende vardi uyku apnesi yasadigim zamanlarda onada tedirgin oldum
Sontvbukucu Deletedmom_78 bide seriye bağlayıp ard arda yapıyor mu sanki arabada ara gaz veriyorsun gibi 😁🤓
Deletedmom_78 Sontvbukucu evet evet 😂seslendim hatta korkuyor diue normalde cit sese uyanan cocuk dahada ic cekti 🥲
Metehan34 Deletedmom_78 ben bi ara uyanıktı aynı sesi çıkardı ayağımda sallıyordum baktım ağzı süt dolu 🥺yan yatırmakta fayda var