Gl_01 M-alininannesi mustelanın içeriğinin değiştiği söyleniyor. Biz bioderma kullaniyoruz kızımın atopik egzamasi var. Memmnunuz şampuanimizdan
M-alininannesi Htcokur içeriği hakkında bilginiz varmı acaba malum yaz ayları geldi hergün yıkayacağız bebişleri
Htcokur M-alininannesi özellikle araştırarak aldım içeriği temiz olduğu için kızım alerjik bünyeli bebek ve çok dikkat etmem gerekiyordu çok memnun kaldım kızım nokta kadar bile Konak olmadı temiz olduğu için içeriği
Htcokur M-alininannesi paraben sles sls sülfat amonyak silikon sentetik boya ve koku Petrokimyasal içermez e daha ne olsun ☺️
_YanakReisinAnnesii Gl_01 direkt bioderma şampuan diye değil mi bebeklere uygun yani onu sormuştum aslında 🤭 biz kremini kullandık bi ara ama isilik tarzı gibi olmuştu krem mi iyi gelmedi anlayamadım 😬
Gl_01 _YanakReisinAnnesii evet biodermanınn bebek şampuanı. Bioderma ABCDerm yazıyor. Ustünde penguen resmi var bizim kulandığımızın. Kremini kullanmandım onu bilmiyrm. Ceradolin Lipo diye bi krem var onu kullaniyorum ondan da memnunum.
Noname21 M-alininannesi orjinal bıttım sabunu. Eskiden annem benim saçlarımı beyaz sabun 8le yıkardi saçlarım o kadar güzeldi ki prta okuldan sonra sampuana geçince dokuldu kirildi parlakligi gitti. Sonra çok dönmeye çalıştım sabuna. Ama alismadi saçım. O yuzden kızımı bıttım sabunu ile y8koyorum
Ysmndmrl M-alininannesi İnstagramda bir biolog anne Çar bebekler için içerim araştırın temiz içerikli ürünler paylaşıyor uzun zamandır yapıyor bunu taklam Die düşünmeyin 1 aydır reklama başladı sadece haftada bir gün diğerleri gibi değil ve ürünlerin içeriği ile ilgili herşey paylaşıyor tavsiye ederim prema.ve.onun.anneligi
esredn Klymeneninatlasi kimyacı olmaya gerek yok içerik okumayı ve içeriğinde kullanılan kimyasalları biraz araştırırsanız bilgilenebilirsiniz. mustelanın içeriğinde en basitinden peg denilen bir kimyasal var ve bu ürünün hammaddesi petrol. Alerjik reaksiyona sebep olabilir. Ayrıca çevre dostu da değil.