ismihan87 Azramina benim kızım da 5 ay 22 günlük 4 saatte bir 180 CC mama veriyorum. Gece de en son saat 22 de veriyorum sabah 5 gibi kipirdanmaya başlıyor o zmn yine ilk mamasını vermiş oluyorum
Nscaslan34 7 aylik cok öğün besleniyor sayamiyorum😄 gece 12 ve 3 de yedikten sonra sabah 7 8 gibi tekrar yiyor sonrasi 3 saatte bir
Secilllll 4 saat de bir besleniyor ama suan hasta oldugumuz icin iştahi hic yok gece bile mama içmiyor😔
ismihan87 Secilllll benim kızım da 1 haftadır iştahsız … Dış geliyor galiba pek bişey göremedim ama sürekli ağzına oyuncaklarını sokup çiğnemeye çalışıyor
Azramina Secilllll benimki de hiç içmek istemiyor mamayı 60 cc ancak yiyor 😏 memeyi de doğru düzgün emmiyor
Htcokur ismihan87 yaaa benim bebeğimde biberon emzik nasıl ısırıyor acaba dişleri mi kaşınıyor beslenirken bile durup ısırma huyu başladı
Htcokur Gündüzleri 3 saatte 180 cc gece 1 de son besleme sonra sabah 7 8 gibi bazen 6 da kalkıyor ne zaman acıkırsa zaten acıkan bebek ağlar ortalığı yıkıyor benimkisi
ismihan87 Htcokur aynen benim kızım da öyle bide sıcaklar başladı mamasinida yiyemiyor şuan 2 saatte bir 30 CC anca yiyor bende ne yapacağımı şaşırdım…