Oguzhan_1605 Kızlar merhaba oğlum haftanın bazı günleri çok huzursuz oluyor😥örneğin bugün sabahtan beri uyutamadık babasıyla😥yıkadık aştı temiz karnı tok gazı mı var bilmiyoruz. Altına sabahtan beri 3 kere yaptı. Ama rahatlatamadı sürekli emiyor memede uyuyor yerine koyuyoruz uyanıyor😥sizde de böyle oluyor mu? Şu an memede uyuyor ama Eminim yerine koysam hemen uyanacak🙄😥2 ay 11 günlüğüz bu arada
Karam Oguzhan_1605 cnm normal kokunu istiyo guvende oldugunu biliyo oglum 5 aya kadar biyleydi emerkn uyurdu besigine koyardm uyanirdi nerdn biliyolar kiyduklarini 😊besikte yatmiyodu bizde hamak aldik onda uyuyodu arada besigine koyunca uyaniyidu ilk 4 ay hamakta uyuttum pusetunde koyardm oldugu yere koyardm yeterki uyusun derdm 6 aylik oldk uykusu duzene girdi cok sukur sallamayida unuttuk besugine koyatdm kendi 10 dk icinde uyurdu suan 8 aylik dis cikariyz ortaligin hastaligina yakalandi serumlar ilaclar maf etti beni rabbim kolaylik versin
Deletedmom110 Oguzhan_1605 kızım 2 ay 12 günlük. Her akşam huzursuz bizimki de. Birazdan başlar. Gazı yok desekte genelde gazdan oluyor canım. Çık çık bitmiyor o gaz çünkü
Farahzeynep Oguzhan_1605 aşının etkisi baya bir sürüyor, benim kızım aşı olduktan sonra çok değişti, hiçbir şeyden mutlu olmaz olmuştu sabah akşam ağlıyodu, ateşi yoktu ama ağrısı vardı sanırım, ağrı kesici verince rahatlıyordu bir, ondan sordum 🙄
Melismelis Biz de 2 ay 25 günlüğüz bir tek memede uyuyor ağzımdan çıkınca uyanıyor uykuları çok kısa sürüyor hemen irkiliyor uyanıyor çöl hassaslaşmış
SabahGunesim Oguzhan_1605 bugün aynısını yaşadım ama çok yoğun gazı vardı ağlarken karnına vurduğumda hafif hafif davul gibi ses çıkarıyordu. Fitil kullandım sonra gürültüyle gazını yaptı rahatlayınca uyudu
Nerminkuzey Oguzhan_1605 şu yasadıgınız durumu aynısını yaşıyorum karnı tok altı temiz gazınıncıkaroyorum ama gel gör yine aglıyor yıne huzursuz 😟 memede uyuması , yatagına koyar koymaz uyanması da cabası🤦🏻♀️ Yeri geliyor lavabo ihtıyacımı göremiyorum kahvaltımı gec yaptıgım dahi oluyor kucagımdan bıraktıgım an aglıyor🤦🏻♀️ Nasıl olacak bilmiyorum 🤷🏻♀️ aşırı üzülüyor ve yoruluyorum 🤯 bitmek bilmeyen gaz derdi bu sanırım🥴 kimyon rezene hak getire 🤦🏻♀️