Sgmzseda Dmttt 56. Gün gittim dikişlerime hiç bişey olmadı orda fazla bişey olmuo zaten hatta öncekinden daha az canım yandı 🤷♀️
Sulegorkem Dmttt 2 ayda gittim ağdacımda oraya ağda vurdu ama çok nazik bir şekilde çekti sıkıntı olmadı yani
KubraurganAlper Dikişli bölgeye en az 6 ay ağda vurulmaz hele ki doğum sonrasi en haassas olunan dönem.. ve enfeksiyona en megilli süreç bir süre eldiveen yardmyla kendiniz yapn derim
deletedmom293 Ben 58.gün gittim dikiş bölgesini almadılar tam dikişin üstü diğer bölge alındı çok belirgin olmuyor zaten o dikiş üstü ya da bende öyle . Korkma kendini kasarsan agrır zaten
Dmttt Sgmzseda ben az acır diye düşünüyorum çünkü 26 gün hala uyuşukluk var tam dikiş üstüne elletmem çok olmuyor zaten gobegimi de aldırıyorum çünkü ondan korkuyorum
KubraurganAlper Dmttt çok dikkatli çektirin bence bilinçsiz agda çekilmesi sonucu iç dikişler zarar görebilir
aliannesi ben ikinci ayıma yaklaşırken gitmiştim korka korka. ağda yapan kişi bildiği için endişemi dikkatli davrandı. bittiğinde bi baktım dikiş yerimi de almış, uyuşukluktan hissetmedim bile. söyleseydim stres olurdun farketmeden aldım dedi hakikaten de acımadan korkmadan halloldu :) bi dahakine korkmam bu kadar yani onu anladım
pasaminannesi06 Bende 40 çıktı gittim dikişlerin olduğu yere dokunmadı asagisini hafif yavaş aldı sonrasında bitti smdi ikinci ay Oldu oğlum doğalı gene ağdaysa gidicem