Plnyvz Güzel anneler oğlum 6 aylık oldu ama hala tummy time yapmayı sevmiyor en fazla 5 dk tutabiliyorum nefes nefese kalıyor ve hiçbir oyuncak ilgisini çekmiyor aynı durumda olanınız var mı neler yaptınız? Ve hala oturamıyor..
SeninAnnenBirMelektiYavrm Plnyvz yaptırmıyorum istemiyorsa zorlamıyorum. Hiçbirseye zorlamıyorum bebeğimi
oglumubeklerken Plnyvz tummy time durmaktan zorlanıp yorulunca ben alıyorum yapicak birsey yok ne kadar isterse o kadar duruyor
secoz Plnyvz ben kızımı öyle koyardım 1aylıktan beri hiç sevmezdi çığlık çığlığa ağlardı 😂 şimdi 5ay 21günlük kendi dönüyor o pozisyona 😂 hemde ağlamıyor yani acele etme kendini hazır hissettiğinde zaten kendi kendine yapacaktır😂
Plnyvz oglumubeklerken benimki hiç durmuyor ağlayarak birkaç dakika bende kasları için faydalı olur diye yaptırmak istiyorum birazda olsa
Plnyvz secoz inşallah ya çok bebek görüyorum uzunca süre duran hatta o şekilde uyuyan bende yapsın kasları gelişsin istiyorum
Asuyar Plnyvz Dizlerınızın üzerine yatırın o da altanatif. Camın önüne yastık koyup ona yatırın etrafa bakarken tummy yapmış olur. İlla tek basına yerde yüz üstu yatıcak dıye borsey yok yani. Sırt ustu yatın ayaklarınıza bebişi yatırın. Havaya ucuruyormuş gıbı yapın bu da olur.
Peki Plnyvz tek kolunuzun üzerine öyle yatırıp evi gezdirebilirsiniz tabi dikkatli olun bir de karşısına ayna koyarsanız da durabilir ben bunları yapmıştım
Orlsevil Plnyvz canım benim oğlum 7 aylık hala sevmiyo yüz üstü yatırınca kolunu altına alıyo bu kezde çekemeyince ağlıyo bende aynı dertten muzdarip’im
Plnyvz Orlsevil gelişimleri için önemli ama yapmak istemiyorlar emeklemede falan çok etkisi var nasıl yaparımda tutarım bilemiyorum bende canım