anakzusu Banyo dan kötü bı koku geliyor 🥴bugun yıkadım Domestos la banyo ilaciyla gideri klozeti dip köşe halen daha kötü koku var neden olabilir fikri olan varmı acaba kapıda kapalı duruyor sürekli ama koku antreye geliyo🤦
oksitosin anakzusu sokakta yolun altındaki borular bile etkiliyor , bir keresinde bütün evimi koku sarmıştı, caddede kazı yapmışlar ne olduysa artık🙄
Kusannesi anakzusu aynısı bizim kullanmadıgımız küçük tuvalette var rüzgar cıkınca geri basıyor tüm koridor ev bildiğiniz pis sidik çiş kokuyor orayı daha hic kullanmadık resmen geri basıyor ne yapsak geçmedi
Kusannesi anakzusu evett üstüne tahtayla kapatacağım öyle düşünüyorum yada fayansla çünkü kapak vb herşeyi taktık yinede kokuyor leş
Divayorgun anakzusu giderler kokuyordur. Annemlerinde öyle. Üstünü kapatıyoruz giderlerin banyoyu yıkadıktan sonra.
2bebelianne__ anakzusu bizde de o koku vardı yeni taşındım eve lavabo ve banyo giderine lavabo açıcı döktüm sıcak suyla şimdi geçti koku birde bir tane mermer koydum giderin üstüne hiç kokmuyor