Kevsereyyan İlk tayinimiz ve Hakkari’ye çıktı. Orda olan veya gidecek olan var mı ev fiyatları ortam vb. antalyadayım ben mesela burdan gidecek var mı?
Deletedmom62626 Kevsereyyan ben hakkariyi çok sevdim merkezdeydik biz tabi insanları iyi merkezde pek gezilecek yer yok sessiz sakin bir yer o zamanlar fiyatlar uygundu. Şuan bilmiyorum. Tabiki 5 yıl önceydi. Hakkınızda hayirlisi umarım seversiniz ama sizin hangi ilçe bilmiyorum
Sultnn Kevsereyyan Benim eşim Hakkari Çukurca ilçesinde bir taburda ev götüremedik maalesef umarım ev giden bir yer olur 🙏🏻
Aysegl59- Kevsereyyan instgramda hakkari blog var poh eşi herşeyi paylaşıyor bakablrsn bende tayin bekliyorum polis eşi olarak korkarm öyle yere denj geleyim hayırlısı olsun 🐣
Kubra3525 Kevsereyyan biz yüksekovadayız burası olursa yardımcı olurum özelden yazabilirsnz merak ettiklerinizi
Kevsereyyan Deletedmom62626 iller açıklandıktan bi 10 gün sonra filan ilçeler açıklanıyormuş bu hafta açıklanır herhalde
Mehfam Kevsereyyan Hakkari’den Ankara’ya zaman çabuk geçiyor biraz şartlar zorluyor ama Yüksekova’da lojman var rahat edersiniz
Burcugk1 Kevsereyyan Biz de Yüksekovadayız son aylarımız burda tayinimiz çıkacak 🙂 burası olursa yardımcı olurum
Deletedmom62626 Kevsereyyan daha bizimki de yarın aciklanacak açıklansada pek umidim yok artık sürekli ayrıyız eşimle bu durum çok üzüyor beni inşallah eş götürülebilir bir yer çıkar. Size de