Ferideserbes Kızım 18 aylık. Bugün onu yıkayacakken yıkama suyuna 1 çay bardagi sirke atacaktım. Ben kuvetini ayarlarken sirkeyi su zannedip bı yudum icti ve katıldı nefesi falan kesildi baya 2 dakika boyunca kendine gelemedi.. çok korktu ağladı çok.. bende çok korktum tabi keşke onun alıp icebilecegini o an akıl edebilseydim herşey saniyede oldu 😔 10 dakika geçince normale döndü ama yinede doktora gitmeli mıydım acaba içim rahat değil.. nefes alamadığı an aklımı kaybedecektim.. beyaz sirke çok keskin. Sonrasında bende tadına baktım bir yudum benim bile boğazım böğrüm yandı
Hvnannesi Ferideserbes neden beklediniz bu kadar ki çocuk kötü olmuş keşke doktora götürseydiniz geçmiş olsun
Nesli06 Ferideserbes siz suyu içtiğini görünce çok büyük tepki verdiniz mi? Belki ondan korkup katılmıştır.
Ferideserbes zeynep-1206 birşey olurmu ya eşim de yok evde 4-5 saat önce yaşandı bu durum.. uyuyor şimdi ama içim hiç rahat degil
Ferideserbes Hvnannesi 10 dakika falan geçince normal bı şekilde gülüp oynamaya başladı bende anlık olduğunu düşündüm açıkçası
zeynep-1206 Ferideserbes 112 acili arayıp doktora baglanmak istediğinizi söyleyin ve doktora danışın hemen
Ferideserbes Nesli06 evet hemen lavaboya götürüp dilini suyla yıkamaya çalıştım öyle katılınca korkudan telaşla kaptım olduğu yerden
Omom Ferideserbes acı diye yaktı diye ağlamıştır. Sirkeden çocuk zehirlenmez sanmıyorum Kezzap değil ya
Noname21 Omom sen bir yudum içsen hayir ama.bebek midesi zaten ne kadar ki . Birde sirkeli su değil direk sirke . Olabilir. Olmamasi 8yi olur tabi
zeynep-1206 Kendi ilacını hasta degılken ıcen bir bebege tüp takılmıstı. Ailesi nede olsa kendi ilacı birsey ollaz diye dusunmustu. Kesınlıkle uzmanlara danısılması gerek konular bunlar, dısardan bırseg gorunmeye bilir. Allahım korusun