bugra_mom3244 Başkada bir şey demiyor bir de anne kaynanam bu çocuk çok geç konuşacak diyor beni deli ediyor her şeyde çok bilmiş zaten zannedersin bir ordu çocuk büyütmüş biliyor sizlerin bebekleri ne diyor
Aklimdasin bugra_mom3244 o dönemde anne baba abi dede ver al allah cici hadi gel kalk derdi. 11 aylıgız su an halen aynı bi ilerleme yok
_deru32 bugra_mom3244 ooo sizinki hemen teşhisi koymuş.Hangi kafadarlar acaba çok merak ediyorum.Daha dur bismillah yani 😊seninki bacım kaç üniversite bitirdi acaba
bugra_mom3244 Dondurmalikahve yok ordinaryüs o 😂😂daha 15 günlük çocuk neden ayakta durmuyor diye balımın etini yemişti 😂
Deletedmom0099 bugra_mom3244 allahım bu kaynanalar beni öldürüyo, anne dedirtmezler tabi hala daha önemli 😂
Dondurmalikahve bugra_mom3244 Ay haksızlık ettim nasıl prof derim Allah’ım ya 😂 kaynananiza kalsa 6 aylıkken askere de yollar
bugra_mom3244 Deletedmom0099 bende ne valla uzaktan bile çekilmiyorlar yani iyi olsa canım feda fesatlık fesatlık fesatlık 🙄
bugra_mom3244 Dondurmalikahve valla hep bir koysa hep her aramada şu yürüdü şu koştu şu döndü direktifler şöyle yaplar bıktım bacım
bugra_mom3244 _deru32 onların lafının üstüne laf söylenmiyor zaten sen nerden bileceksin çocuk mu büyüttüklere geliyor laf valla dediğim gibi ordu kadar çocuk büyütmüş benimki
_deru32 bugra_mom3244 sinir ediyorlar insanı sorma benim kızımda emeklemiyor her telefon açısında emeklemiyor mu daha vs deyip duruyor Dedim emeklemiyor anne her aradığında sorunca birşey fark etmiyor oymuş
bugra_mom3244 _deru32 aynısı canım benim oğlumda emeklemiyor henüz aynısı bende de var yok yere koy önüne koy o gider
esila87 bugra_mom3244 siz olabildiğince büyümüş gibi konuşun bebeğinizle. Milletin lafına bakmayın. Herkes herzaman birseyler bulup söyler zaten. Ne kendinizi ne de bebeğinizi strese sokun. Zaman buldukça ona hikaye okuyun.
bugra_mom3244 esila87 konuluyorum şarkılar söylerim sevdiği şarkılar var hep bana cevap verir mesela hı hı diye yani elimden geleni yapıyorum ama çok bilmişlik canıma tak etti