Tunayyyy Oğlum 3 ay 3 günlük . Vücudunda küçük küçük sivilce gibi şeyler var ama kendi ten renginde. Kolları ve bacaklarında güneş vurunca az önce fark ettik. Bebeğinde böyle bişey fark eden var mı .
Melike_elanur Tunayyyy benim kızımda yüzünde ve kolunda var atopik dermatit dediler kullanmadigim yaptirmadgim krem kalmadı ama geçmiyor 😣 sizinki belki isilik olabilir hava sıcak ya benimki de 3 aylıktan beri var kortizon da kullaniyoz yine gecmiyo😏😣 9 buçuk aylık suan
adles89 Tunayyyy alerjısı olabılır eger anne sütüyle beslenıyorsa benım kızımda öyleydı süt ve süt ürünlerıne alerjısı cıktı ve dıyet yapıyorum oyuZden ;( doktoruna gosterın muhakkak
Esma60 Anne sutuyle besleniyorsa anneden gecen hormonlardan kaynakli olurmus canim sıkıntı yok merak etme
Tunayyyy Esma60 evet anne sütü ile besleniyor. önce eşim fark etti ben de hissettim ama görünmüyordu bişey önemsemedim güneşte o kadar çok göründü ki endişelendim bi an. Teşekkür ederim çok sağol 🙏 canım
Tunayyyy Melike_elanur çok geçmiş olsun inşallh canım. Çok terliği bacakları ve kolları ondan olabilir mi acaba diyorum bide