AnnaKurt Deletedmom_109 Sabah kahvaltı dahil dışarıdayım. Hala dışarıdan yorum yapıyorum eve uyumaya gidecem sadece 🥳😋
Yengecimben Deletedmom_109 ne güzel iltifat almak 😁 beni kızımın kahkaha atması mutlu etti. Mutfak aldı başını gidiyor yemek yapılcak ev dağınık eve tıkılı kaldım sadece bebegimin mutlu olması beni mutlu ediyor bu aralar 🥲
Deletedmom_109 Yengecimben ev işleri için asla mutsuz olamam sorii 😁 size de tavsiye ederim nasılsa yapılır 😁
Deletedmom_109 twinkleee her yemeği severim ama kısır… Benim bitanem 😁 cennet hayallerimden biri kısır şelalesidir o kadar severim 😁😁
Deletedmom_36 Deletedmom_109 Kayinvalidemle kayinpederim evlerine donduler 2 haftadir geziyorlardi. Onlar yokken evden cikmamahastaligina yakalanmistim😅Bu sabah hemen onlara kahvaltiya gittim cok ozlemistim🌸
Yengecimben Deletedmom_109 kız ev zaten kutu gibi dağılınca hic hareket edilmiyor mecbur yapıyorum düzenli olunca rahat ediyorum 😆 en güzeli takmamak aslında
DemetF Deletedmom_109 kizimla hep mutluyum onun haricinde lazanya yaptim bugun esimle yedik eskisi gibi hamilelik cocuk derken ugrastirici yemek yapmayali cok olmustu :)