KubosM ballilokum3 15 aydır kullanıyorum memnunum bir sıkıntı yaşamadık. Geçenlerde misafirliğe gittiğimizde bez almayo unutmuşum yanıma arkadaş sleepy verdi pişik yaptı benim oğlanı
Kagansmother Bi sure kullandım memnun da kaldım ama son zamanlarda poposu hep kızarık çıktığı için molfixe gectim
Kagansmother ballilokum3 hic sizdirma olmadi bizde belki 1 2 defa çok çiş yaptığı için gece olmuştu onun dışında iyiydi
Beno ballilokum3 ben doğumdan beri kullanıyorum çok memnunum bez ıslak mendil alt açma ucunude alıyorum gayet başarılı mustela krem suruyorum ve bekletmiyorum poposunda bezi pişik kızarıklık hicbisey olmadı hem ucuz hem guzel
ballilokum3 Beno iyi bari sevindim ıslak mendilini hiç duymamıştım. Baby turconun ıslak mendilini kullanıyordum memnun kalmadım bundan sonra onu alırım ☺️
Asl90 ballilokum3 turco dan memnun kalmadıysanız miniesden hiç kalmazsınız bence ama yinede deneyin bi belki seversiniz
Beno ballilokum3 mendiller kocaman ve baya ıslak çıkıyor yani birtaneyle bile temizleniyor.uclu pakette satılıyor tavsiye ederim.
Cangul ballilokum3 dogdugundam beri kullanıyorum çok memnunum küçük gelirse yada tam biraz sızdırma yapıyor biraz buyuk aşmak lazım ama kilo üstünde yazanlar tam oluyor
ayseeeasln21 ballilokum3 canım ben kullanıyorum kilot bezini çok iyi diyemem neden dick olursan kağıt gibi geliyor bana normalde sleppy kullanıyoruz bittiği için acilen buna geçtik ama aynı fiyatta jenyy wilyy markasi var o da çok iyi kullanmıştım
ballilokum3 ayseeeasln21 sanırım külot bezler normal bezlere göre daha ince oluyor bende bi ara başka marka külot bez kullandım çok sızdırma yaptı niye bilmiyorum ama