Mommy035 Doğumdan 5 ay sonra avuç avuç saçlarım dökülmeye başladı, kestirdim artık besleyemiyorum saçlarımı ama hala dökülüyor. Bu ne zaman geçer anneler, evin her yerinden saç topladığım yetmezmiş gibi bebeğimde saçımı kavrıyor artık sürekli avucunda saç 😞
Deletedmom0099 Mommy035 emzirme dönemim bitince saç dökülmemde bitti ve yerine yeni saçlar çıktı doğumda hormonlar dengesizleştiği için dökülüyormuş
Yaprak321 Mommy035 ılık suyla yıka saçını haftada 1 kere sampuanlasan yeterli ben bu şekilde yapıyorum hep zaten insan yazın hemen hemen her gün duş alıyor pis kalmıyor saç
Deletedmom_61 Mommy035 of of sorma benimkide aynı çok üzülüyorum cildiye doktoru bana bı şampuan vermişti çok önceden tekrar onu kullandım daha önce bı kaç yıkamada farketmisti bugün denedim bakacağım
a010101 Mommy035 7.5 ay oldu 4 ayda dökülmeye başladı çıkıyor tekrar saçlarım hamile kalmadan önce nasıl dökülüyorsa öyle dökülüyor kel kalıcam dıye korktydm artık normale döndü beybi saçlarım dikilip duruyor şükür dıyorum yani
Sibel_87 Mommy035 ben kan tahlili bile yaptırdım çok döküldüğü için saçlarım.Ama normal çıktı herşey sanırım hormonlardan😢şampuan kullansan da ne bileyim pek faydası olmuyor