Idilg Arkadaşlar 6 haftalik kızım var . Cok yogun gaz problemi yaşıyoruz. Yemem gerekenler , yememem gerekenler nelerdir? Azaltmak için ne yapabilirim tüm önerilere açığım…
oglumuz01 Idilg benim bildiklerim kırmızı mercimek yeşil mecimekle yapılan yemekler yenilmez. Nohut kuru fasulye bunlar yenilmez. Ben nohut yedim bile bile. Ve sabahtan beri gazı çıkmadı
Tomrisinannesi-060 Idilg soğan sarımsak bakliyat süt ürünleri gaz yapıyor çay kahve bunlar da bebeğin karnını ayaklarını sıcak tut iyi geliyor.
Asaf12345 Idilg her gün sabah ve akşam 1 çay kaşığı anason ve kimyon demle iç sutten geçer mutlaka gün içinde sadece bezle iken bisiklet hareketi yapıp bacaklarii karnına bastır 5 10 kes her alt açma da faydası olacaktır
Masalingonunannesi Idilg valla bebeginiz gazli bebekse helede kolikse hersey gaz yapiyor sadece yesillik ve kasar leyniri ekmek ile ayakta durdugumu bilirim cunku ne yesem dunyam zindan oluyordi
Deletedmom_61 Idilg kuzum yemeyide değiştirsem oluyor malesef kimyon iç gaz damlası da çok iyi oluyor ben nurse harveys kullanmıştım ilk gün farketmisti