Sara1904 Diyet yapıyorum ama hala küçük küçük kanlar var sizce neden başka neler kesmeliyim danan Eti tereyağı süt ürünü tahin kuruyemıs kestim de başka ne olabilir neden hala devam edıyor ya
iyilik80 Sara1904 sebzeye meyceye bugdaya herseye olabilir. Tek tek deneyin.her gida supheli. Birde biraz zaman aliyor kan in gecmesi diye biliyorum
Baby_Mila Sara1904 yumurta buğday proteini kırmızı meyveler tropikal meyveler pirinç herşey olabilir tek tek deneyin biz çoklu besin alerjisi testi yaptırmıştık
Sara1904 teachersrn 10 14 gündür yapıyorum ama tavuk yedim bu süreçte acaba ondan mi ben patates yıyorum sürekli değişsem mi ne yiyeceğim bilmiyorum
Sara1904 MMommyy nasıl anlaşıldı bu kadar çeşide alerji olduğu ?? bizim sadece süt yumurta susam fıstık için test istendi daha gelmedi sonucumuz
teachersrn Sara1904 tavuk da yemeyin ve en az 3 hafta diyet yapmalısınız sonuç almak için. Paketli gıda tüketmeyin, çoğu gıdada süt ürünü var. Test yapıldı mı sonuç nedir? Kaç aylık bebeğiniz?
Nurkymz Baby_Mila bizde coklu besin alerjisi yaptırdık. Mesela bugdaya alerjısı cıkmadı ama sonradan alerjısı olabılır mı bugdaya
Baby_Mila Sara1904 Yok bizim alerji testinde çıktı şok olmuştuk o kadar çok şeye alerjisi çıktı ki.. süt,yumurta, fındık, tropikal meyveler, kırmızı meyveler, buğday proteini, pirinç, turunçgiller
Sara1904 teachersrn bebegım bir aylık test sonuçları henüz gelmedi süt yumurta fıstık susam için test istedi dr ben dana etini kesmıstım tavuğu da keseyim ama inanın yiyecek bsey bulamıyorum bu sefer sütüm gitmesin çok zorlu süreçmiş
teachersrn Sara1904 çok haklısınız ben 9 ay diyet yaptım patates zeytin pirinç yedim sadece, çünkü diyete rağmen mukus ve nokta kan geçmiyordu. Ek gıdaya geçince iyileşmeye başladı. Muhtemelen testte negatif çıkacaktır, çok küçük çünkü bebeğiniz. Tepki sadece bağırsaktaysa testte çıkmıyor, proktokolit çünkü bebeğiniz.
Akhisaresra Sara1904 Sara1904 benim bebegim 4 aylikken uc kez kan geldi kakasindan ve kaka tahlilinde süt alerjisi cikti bir ay diyet yaptim ama bebegim hala huzursuz ve aglamakliydi emerken agliyordu surekli ve doktorla konustum kandan antikor testi yapildi .yumurta bugday unu, cilek ve duta alerjisi cikti hepsinin seviyesi birdi kan tahlilinde süte ete alerjisi cikmadi belki diyet yaptigimdandir ama hala diyeti acmadik 5.Ayin sonundayiz doktorumla bir kac gune gorusecegiz.bendr cok endiseliyim o yuzden sadece sut ve sut urunlerine olmayabiliyor alerji
Baby_Mila Sara1904 Sizede çok geçmiş olsun bizim kakada kan olmuyordu alerji atağı ve deride döküntü oluyordu her türlüsüde sinir bozucu gerçekten
Sara1904 teachersrn inşallah iyileşsin de çok önemli degıl yemek ama yine de onu iyi beslemek için yemek istiyorum peki szde kaka rengi Kan ve mukus ne durumdaydı çoo sukur gecmıs
teachersrn Sara1904 siz ne yerseniz yiyin sütünüz aynı kalitede olacak merak etmeyin. Bol su içip uyumaya çalışın, sütünüz diyetinizden asla etkilenmez. Sizin vitamin değerlerinizi düşürür sadece diyet yapmak. Bu süreçte Ocean mommy ve Osteocare kullanmıştım ben. Kaka hep mukusluydu, rengi açık sarı yeşil arasıydı ve nokta nokta kanlar görüyordum sürekli. Beş buçuk aylıkken ek gıdaya geçmiştik kaka hemen katılaştı kan mukus gitti tabi. Kademeli olarak da diyet açtık. Şu an 4 yaşında oğlum. 9 aylıkken yoğurt peynir dahil her şeyi yemeye başladı. Ama diyeti çok sıkı yaptım hiç kaçak yapmadım. Gerçi doğruluğu tartışılır bazı doktorlar diyet önermiyor. Ama bebek çok ağlıyor uyumuyor karnı ağrıyor hep. Diyet yapınca rahatsız olmuyordu en azından.
Sara1904 teachersrn madem kan mukus vs normal o zaman içimi rahatlatıp onun rahat etmesi için diyete uymaya çalışmam lazım demekki kan her sekıl olacak çok üzücü neyse ki oğlunuz büyümüş maşallah hep sağlıklı olsunlar 🧿🤲 çok tşk ederim içimi rahatlattınız
teachersrn Sara1904 rica ederim size de acil şifalar dilerim. Diyet zor bir süreç gerçekten, çok iyi anlıyorum sizi. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah
Nigar_A Sara1904 oğluma test yaptırmadı dr.hepsi çıkmaz diye.ama süt ve ürünleri.yumurta, tavuk , kuruyemiş, çikolata kesin yeme dedi.ama benim emin olduğum domatese de alerjisi var.yemeğe salça bilr katsam alerji yapıyor
Sara1904 Nigar_A evet canım domatese bile olur dedi vegan çıkolata yesek olur mu ki ? Sizin kaka ne durumda gecmıs olsun
Nigar_A Sara1904 .teşekkür ederim size de geçmiş olsun.bilmiyorumki vegan çikolatayı. Kaka önceleri mukusla başladı, sonra hepsi mukus gelmeye başladı.şimdiyse sulu kaka yapıyor .sanki ishal olmuş ama değil.zorla ıkınarak yapıyor ama hep sulu