Mommyss Kızlar bebeğim 2,5 aylık rotavirüs aşısını ne zaöan yaptırmalıyım ve nerede yaptırılıyor nasıl yaptırıcaz bilgi verirmisinşz
deniiiza Mommyss 3.ay ilk dozu 5.ay 2.dozu yaptirdik. 496tl tek dozu. Eczaneden aldik sağlık ocağında yaptirdik.agizdan veriliyor igne degil
Sdr123456 Mommyss Yaptırmak için maksimum 20 gününüz var 2.5 Aylıksa bildiğim kadarıyla eczaneden ilacı alıyorsun sağlık Ocağındaki ebe yapıyor
Y-A-Annesi Mommyss ilk doz 3 aylık iken yaptırdım 2. Doz 5 ay oluncak yapılacak. Eczaneden alıyorsunuz her eczanede olmuyor sipariş vereceksiniz gelecek eczaneden bilgi alabilirsiniz. İlk dozu sağlık ocağına yaptırdım zaten damla şeklinde ağza damlatıp bitiriyor ikinciyi evde yapcam ben gerek yok goturmeye 🥴
Gizembngg deniiiza benim de bebeğim 5 ay 18 günlük ilk dozunu çok önceden oldu 2. Dozunu şu zamanlar yaptırabilirmiyim acaba geçmi kaldım bi bilginiz varmı
deniiiza Gizembngg yaptirabilirsiniz bence daha 6.ayina girmemis. Ben de 5ay 8gunlukken yaptırmıştım cok gec kalmayin ama