LeMabelle 3 aylık bebeğim var meme mama gidiyoruz. Normalde sağmam göğsümü ama bugün sağmak istedm iki göğsümden 10 cc bile süt çıkmadı. Bebeğimi en son 1,5 saat önce emzirmiştim hatta kustu. 10 dk emmiştir toplasan ama kafam karıştı çok üzgünm
Elif311 LeMabelle benim mesela sağma makinesi ile pek sütüm çıkmaz ama var yani ğöğsüm sert oğlum emerken yutkunma sesini falan duyarım . Öyle olmuş olabilir
abnztb LeMabelle Ben ilk 2 ay sağmıştım göğüslerim şişti hep. Ama üçüncü aydan sonra göğüsler terbiyeleniyor yani artık içine havuz gibi süt dolmuyor. Bende de üçüncü aydan sonra sağım yaptığımda gelmemişti ama bebeğim emdiğinde geliyordu. Geldiğini de şöyle anlıyordum mama kullanmadığım için emdiğinde doyuyordu doymasa zaten ağlardı ve aylık kilo alımı da normaldi. Öyle öyle hala emziriyorum dokuz aylık oldu. Kilo alımını takip edin bikaç ay baktınız normal gidiyor demek ki sütünüz yetiyordur.
LeMabelle coktepkiliyim ya İnşallah öyledir zatn sütüm yeterli değil biliyorum kilo alımından ama kesildiyse tamamen çok üzülürüm😔
Elif311 LeMabelle o ayda bizimde öyleydi 5dk emer sonra dediğiniz gibi olurdu meme reddi yaşadık biz bir süre sizin de öyle olmuş olabilir mi
ilknur0403 Elif311 çok özür dilerim başka konu olucak ama meme reddi ne kadar sürdü birde neler yaptınız 2 ay 17 günlük bebeğim var meme reddi başladı bir şekilde kandırıyorum da siz nasıl başa çıktınız. Konuyu dağıttığım için özür dilerim ama öğrenmem lazım
Elif311 ilknur0403 valla ben sürekli emzirdim belki bir saat belki yarım saatte bir ama baya 4-5 aylık olana kadar sürdü . Zaten meme reddi olduğundan en fazla 5dk doğru düzgün emiyordu sonra kafasını ittirmeye başlıyordu böyle böyle bitti şükür şuan 11 aylık gelip gidip göğsünü açıyor😅 merak etmeyin gelip geçici herşey bir şwkilde düzene giriyor. Eğer çok ileriyse ten tene temas yapabilirsiniz duşta emzirme falan . Ben bir ara ayakta dolanarak emziriyordum mesela
ilknur0403 Elif311 yahu denemedigim kalmadı sürekli temasdayz yaka ignem oldu saolsun😂 red de değil emiyor ama çoğunlukla bi savas icindeyz ve kesinlikle cok aşırı acikmadan almıyor. Teşekkür ederim bilgilendirme için umarm bizde aşarız bunu
Elif311 ilknur0403 bizimde aynı şekilde ama çok sık emmek isterdi birde emerek uyuyor ondan sürekli isterdi sonra kafasını iterdi .ama geçiyor yaaa valla inşallah biran önce düzelir 🙏🏼☺️