[silindi] Kızlar tecrübeli anneler.4 günlük kızım var dün den bu yana hep uyuyor.burnunu sıkıyorum gidikliyorum ama bi türlü uyanmıyor. Uyanıp emmesi lazm ama olmuyor nolur bir akıl verin normal mi. Bir de renginde sarılık falan yok akıl verin lutfen
Sulegorkem [silindi] üstünü soyun altının açın uyansın diye genelde bebekler poposuna ıslak mendil gibi temizleme ürünleri değince rahatsız olup uyanıyorlar bunları deneyin birde toplarını sıkıncada uyanıyorlar
duruliyasmom [silindi] sarılık kaynaklı uyuyorlar renginde sararma olması gerekmiyor. Ayaklarının altına vur. Cimcikle topuktan. Gerekirse altını aç ve ıslak bezle sil. Mutlaka uyandır şekeri düşmüş ondan uyanamıyor.
Melinoee [silindi] Mutlaka uyandırın ben mecburen topugunu sıkmak zorunda kalıyordum. Uyuması şekerinin düştüğünden kaynaklı. Benim oğlanı doğduğu gün öyle uyuttu çok bilmiş görümcem çocuk sarılık oldu. 15 gün onunla uğraştık hep çok şükür toparladı.
duruliyasmom Kan şekeri düşmüş mutlaka ağlaması lazım ayağına iğne batırıp bile uyandırabilirsin hiçbir şekilde uyanmıyorsa hastaneden yardım alın.
Babe [silindi] topugunu aglatana kadar sıkın hatta uyanmiyorsa sutunuzu sagip vermeye calisin sarilik olursa ugrasmak stres hepsi ayri zor.
Nuhelle [silindi] benimde bebeğim öyleydi sarılık vardı ne yapsam uyanmıyordu yarım saat uğraşıyodum gerçekten çok zor allah yardımcın olsun ama uyandırmaya çalış şekeri düşmesin ben suratını suyla yıkıyodum biraz uyanıyodu hemen göğüsüme koyuyodum
Bircicekbirbocekannesi [silindi] şapkasını bezini çıkar uyanır canım daha da olmadı elini soğuksu ile yıka yada buz tutup o şekilde soğuk elinle yüzüne bacaklarına dokun uyanır sarılık yoksada bu gidişle başlayabilir.
busrababuz [silindi] boynunun altını gıdıkla canım topuğunu sık abartmadan 🤣 benimkide öyleydi hemen uyuyordu ben uyandiramiyordum ama ama iyiliği için zorla az az sürekli emecek
HamzasMomy [silindi] benim bebeğim uyanıp beslenemedigi için yoğum bakıma girdi şekeri düştü.. Biz herseyi denedik gerçi topuklarına vurduk burnunu sıktık ama uyanmadi
busrababuz [silindi] açlıktan şekeri düşmüş olabilir kuzum altını ac kucağına al uyandır emdir çok uyumadı iyi değil
Kaveda [silindi] topuklarına vur tık tık hızlıca üstünü soy poposuna ıslak mendil sür hafiften elin nemli iken suratına sür emerken biri ayağına vursun arada çenesini oynat emerken durduğu zaman