Annesininprensesi Merhaba hanımlar emziren annelerde soğuk birşey yiyip içmek iyi değil diyorlar aslını bilen var mı doğru mu bu dondurma yemek istiyorum 😂 bide dolaptan meyve suyu falan da içiyorum haliyle soğuk oluyor ve emzirme sırasında da birşey yiyip içmeyin diyorlar 🙄
tgc Annesininprensesi o kdr kasmıyorum kendmi kola meyve suyu dondurma sürekli olmamak şartıyla tüketiyorum suyumu da cok ılık içemem hiç de bse olmadı sütün üşür dyorlar da bilemicem evet emzirirken brsey tüketmiyorum
Askpare Ben ılık içiyorum meyve sularını genelde sogukta sıkıntı olur mu bilmiyorum ben hasta olurum falan diye soguktan kaçınıyorum sadece emzirirkende dünyaları yiyip içiyorum 😄
Annesininprensesi Askpare birşey olmadı yani😂 çünkü bazen durmuyor ne yemek yiyebiliyorum ne çay içebiliyorum o yüzden emmesinin bitmesini beklemek zaman alıyor çay da soğuyor içesim gelmiyor
Annesininprensesi [bilinmeyen] ben ne yapsam bilemedim ben soğuk severim genelde 😂😂 bana pek mantıklı gelmedi o yüzden sorayım dedim😂
Alpgdd Soğuktan dolayı bebek gazlı olur dediler. Ben normalde de dolaptan su içen biri değilim. Bebeğimde gazlı bir bebek değil çok şükür. Emzirirken içme kısmı da sütün bi anda tazyikle gelmemesi için. Oğlum 1 saat durmadan emdiği için bazen yavaş yavaş su içiyorum.
tgc Annesininprensesi ya su fln içeerken sütün hızlı gider genzine kaçar fln dyorlar nekdr doğru bilemicem de öyle duyuyoruz
Alpgdd Annesininprensesi yediğimiz içtiğimiz emme esnasında süt oluşumunu arttırdığı için bi anda hızlı gelip bebeğin genzine kaçabilir. Doktora hiç sormadım bu konuyu. Sıcak bi şey içmeyin de derler. O da kucakta emzirirken bebeğin üstüne dökebiliriz diye
Mihrosunannesi Soğuk olmaması gaz içinmiş bi doktorun videosunu izlemiştim o yüzden dondurma gaz yapabilir sütlü de oluyor sonuçta emzirirkende bi şey yiyip içme genizine süt kaçar çocuğun diyor büyükler ama o susama anında su içmeden durulmuyor ki ☺️
Alpgdd Annesininprensesi doğruluğunu bilemem. Bi arkadaşımda emzirmeden hemen önce ağzına bi kaç kuruyemiş at sütün artar demişti
Aziz Bana da sut artsin diye Emzirirken su ic denilmisti. Ben Emzirirken Yemek te yiyorum su da iciyorum Yeri geliyor cay da iciyorum acikcasi... Genzine gitme durumunu simdi duyuyorum... Ilginc geldi...
Didemmm tgc o buyukler her seye karisirlar 🤣 benim annemde dedi yeme icme diye ama ben oyle yemzsem ac kalicam napiyim 😋 oglumda da yedim bi sey olmadi simdi kizimda da yiyorum bi sey olmuyo 😂 ye ic gitsin 🤩