Belcim30 Güneş kremi bilen var mı böyle hassas cildi olan ve kırmızı olan.. Seln cigercinin güneş kremini kullanan var mı
Elmassss Belcim30 valla ben selin cigercinin hiç bir ürününü tavsiye etmem şahsen hiç birinden memnun kalmadım ama kendim bioderma kullanıyorum çok memnunum çok beyaz tenliyim en ufak bir şeyde cildimde alerjik olur kızarır ama bundan gayet memnun kaldım
afraninannesii Belcim30 illa bir güneş kremi alacaksanız La roche posey alın. Ne sivilce yapıyor ne yağlı his bırakıyor. Gayet güzel.
Belcim30 Elmassss ya ben için istiyorum oda beyaz tenli ve hassas bir cildi var hemen kızarıp kararıyor.. Yaz kış kırmızı gezen bir adam var yanımda 😂 iyi diyorsun yani bu kreme
Elmassss Belcim30 valla canım ben çok memnun kaldım ve bu zamana kadar bir sürü de krem denedim bu bana iyi geldi 2 yildirda yaz kış hep sürüyorum 🙂
Belcim30 afraninannesii ya cildi çok hassas bide sürekli güneş altında kalıyor yazın ev bahçeli bir tane alalım dedik adam kırmızı geziyor 😅
Belcim30 Damla90 kullandın mı bunları canım cldin seninde böyle hemen kırmızı oluyor mu beyaz mısın 😅
CaglaCeylin Almanyada yasiyorum eda taspinarin bronzlastiri kremi üstüne tanimam harika. Her geldigimde alirim trden
selambensid Belcim30 sebamed öneririm. Hassas ve yağlı açık gözenekli bir cildim var 50 faktör kullanıyorum yağlı his bırakmıyor cildin yağlıysa sever beyaz iz de bırakmıyor
Belcim30 selambensid cildi yağlı değil ama çok terliyor sevmiyor adam güneş sıcak ama kendini de korumuyor güneşten kırmızı oluyor hemen yanıyor.. Sende bu kırmızılığı önlüyor mu