Umutcagla Kızlar doğumdan önce gögüslerim dikti şuan sönük ve sarkttı bu durum düzeliyormu 😀 düzeliyorsa ne zaman düzelir 😀
burjuvaanne Umutcagla spor falan yap diyen olucaktir ama degil duzelmiyor 😂👏🏼Kervana hosgeldinn😂👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Elifinci17 Umutcagla benimde cok fena ya. Emzirmekte zor illa tutmam gerek diğer elimle o memeyi. Kızım bazen emmek istemez mesela gezerek emzireyim diyorum olmuyor memem göbeğime geldiği için neredeyse 😅
serenittyyy Umutcagla sanırım geçmiyor bazı kremler varmış ama etkili olur mu hiç denemedim vucudumuzla barışık olmayı denemeliyiz galiba
Umutcagla burjuvaanne Zelzele teşekküt ederim kızlar Allah razı olsun ya 😀 Göbeğime inecek nerdeyse 😀
Asenam16 Elifinci17 sen bensin 🤣😅 göbek çatlak, meme sarkık, valla yaşlı gibi hissediyorum ya. Eski bedenimi bidaha göremiycem sanırım 😭 çok özledim eski beni. Ay ağlıycm şimdi bak 🥺🥺
Elifinci17 Elifinci17 Allahtan çatlağım yok karnımda falan. Sadece memelerimde var. Ablamın da benim gibiydi emzirme dönemi sonlandı birazda zayıfladı derken memitoları sönmüş balon gibi olmustu cok berbattı gitti silikon yaptırdı vallahi 😂 gezerek emzireceiğim zaman mememin altına bişey koyuyorum kalksın diye 😂😂
Elifinci17 Asenam16 Allahtan çatlağım yok karnımda falan. Sadece memelerimde var. Ablamın da benim gibiydi emzirme dönemi sonlandı birazda zayıfladı derken memitoları sönmüş balon gibi olmustu cok berbattı gitti silikon yaptırdı vallahi 😂 gezerek emzireceiğim zaman mememin altına bişey koyuyorum kalksın diye 😂😂
agit Umutcagla benim de sarkık ama allahtan cok koca memeli degildim minikti benimkiler simdi icinde sut olmayınca asagı dogru sarkan bi deri parcası gibi görünüyo en azından göbegime doğru dusmuyo kendimi böyle avutuyorum 😂😂😂
Asenam16 Elifinci17 ay benim bütün karnım çatlak 😭 sen nasıl çatlamadın, karnıma bakmak bile istemiyorum ben, hatta vücuduma bakmak istemiyorum. Çok kötü görünüyor 🥺 emzirme sonrası memeler de nine gibi olur kesin. Silikona da para yok. 🤦🏻♀️
egekusumm Umutcagla aynen öyle valla tüm kadınlara daha doğrusu annelere dert oldu bu sarkık meme içi de bomboş ya Allah yardım etsin 😄🙏