Erdemir Kızlar niye içmiyor şu 2 haftadır ya ek gıda alıyor ama ek gıda sonra hemen mama vermiyorum yatarken mesela sabah kalktı kahvaltı yaptık sonra yatmadan önce mama sonra yatak yani sık sık da değil diyor ki resmen mamayı kes ek gıda ver ama daha çok küçük ya sürekli kullandığım mama bu arada
yookkdahaneler Erdemir arkadaşım aynı sorunu yaşadı sebebi ek gıda çıktı , şekerli güzel şeyler verince çocuk mamayı kabul etmedi örneğin bebe bisküvisi reçel vs veriyorsunuz demiyorum yanlış anlamayın örnek verdim sadece olabilir mi acaba ?
Erdemir yookkdahaneler mesela bugün canım yumurta verdim lor peyniri verdim labne verdim pekmez verdim standart kahvaltı ama 1 yemek kaşığıda pekmez versem günlük onuda mamayı vazgeçtirmez canım ya öğlende et suyuyla patates havuç yaptım yani sürekli tatlıyada kaçmıyorum oysaki 🤦🏽♀️
yookkdahaneler Erdemir yok gayet sağlıklı hepsi pekmezi ben de veriyorum hemde hiç sakınmadan , mama reddi yaşıyor olabilir misiniz ? Dönemsel bir süreçtir belki , ama asla zorlamayın aç olsa illaki birşeyler ister . Birde doktor a danışın lütfen 🖤