Gulserenn-45 Bacagin arka kısmını yani üst baldır arkasını nasıl alıyorsunuz??..Heryeri alıyorum ama orayi alamıyorum?Ne şekilde rahat alabilirim?Ağda makinem var..kuaförler çok pahalı artık malzemeleri aldim evde yapıyorum..
Aselbuk Gulserenn-45 bi ayagimi yataga atiyorum arka tarafini donuyom bi elimle aliyom sonra cekiyom daha rahat oluyo 😄😁
nefesinannesi33 Gulserenn-45 valla bacım nasıl anlatsam ağdayı sürüyorum bi elimle sağ tarafa çekiyorum diğeriyle yapıştırıp çekiyorum 😅 sonra sol tarafa çekiyorum baldırımı akrobat gibi oluyorum o an zaten 😅
karprensesiannesi Gulserenn-45 aynanın karşısına geç ve doktor eldiveni ile çok rahat alabilirsin çatara patara gidiyo valla ben bi saate iki bacağımı da öyle alıyordum eldivenleri eline giy ve kılların ele gelmesi gerekiyor tutabildiğin kadarını tut ve çek
Gulserenn-45 Saudade eşim ben canını acıtırım kendin al diyor veya kuaföre git diyor ma kendim bayasini yapuyorum gitmek istemiyorum
SeninAnnenBirMelektiYavrm Gulserenn-45 otururken dizlerini dik duruma getir öyle alabilirsin. Ben kalan yerleri makineyle aliyordum. Sonra lazere gittim dünya varmış
Gulserenn-45 Saudade cocuga bakacak adam yok ..işten çıkana kadar annem bakiyor sonra ben alıyorum.. kocan evdeyken git diyor o da sadcee pazar evde asker yoğun çalışıyor..Ben bakamam evde yap diyor
Gulserenn-45 SeninAnnenBirMelektiYavrm ah ah cocuga bakacak adam bulsam gideceğim lazere de malesef kimse ustlenmiyor..işten çıkana kadar annem bakiyor ama durmuyorncocuk hemen eve gelmem gerekiyor eşim de yoğun çakışıyor asker..evde sadcee pazar var
Derinmevzu20 SeninAnnenBirMelektiYavrm kaç seansta azalmalarınız azaldı acaba? Ben de alex yaptırıyorum 3. Seanstayım merak ediyorum. Hormonlarla da alakalı bir durum bu ancak uzun sürer mi bilmiyorum hiç biraz maddiyat olarak zorluyor pahalı olunca
Egelim Gulserenn-45 Çalışırken öğle arasında falan bir kuaföre gitme şansınız yok mu? Önceden randevu alsanız direkt gidersiniz zaten tüm vücut maksimum 40 dakika sürüyor. Ben lazerden önce ağdaya gideceğim zaman vaktim yokken bazen öyle yapardım :)
SeninAnnenBirMelektiYavrm Derinmevzu20 8 seanstı ben peşin verdim parasını. 6 seans gittim tamamen bitti birdaha hiç çıkmadı. Aradan 2 sene geçti tek tük çıkıyor kimse farketmiyor ben görüyorum Sadece
Derinmevzu20 SeninAnnenBirMelektiYavrm maşallah umarım bende böyle güzel bir sonuç alırım. Diode buz lazere geçeceğiz 4. Seansta alex de güneş görmemesi için
Gulserenn-45 Egelim yarım gün çalışıyorum ve kasaba gibi yerdeyim..Eve gelene kadar da 2 saat yol sürüyor..dun yaptim bitirdim..yapamadığım yeri eşim yaptı ama lazer e yazdiralim seni dedi ona zor gelince 😀