Musmus Arkadslar bir aya yakındır fazlada olabilir acayip dökülüyor banyo da avuç avuç dökülüyor oğlum 4.5 aylık bebek anneyi tanıyınca oluyormuş ne kadar bilimsel tarafı var bilmiyorum ama doktora gitmeye zmanim yokk ...
Mermaid Musmus kan ilaci ve multivitamin kullanmakisin yine dokulur ama avuc avuc degil!doktorum emzirdigin surece bunlari kullan dedi
Minikkelebek Musmus öyle maalesef durduğu yerde bile dökülüyor .. annemde oyle der bebek seni tanıyınca saç kalmaz kafanda ama yenileniyormuş gerisi gelicek diyor umutla bekliyorum 🤣 kestirmek çözüm olmadı bende
Musmus Yeliz123 ben saçı geçtim artık evim saç dolu her zaman makina atmaktan gerçekten yoruldum.. umarım geçer ne diyelim
Musmus [bilinmeyen] tskler cvp yazdığınız için .. dediginize katılıyorum siz bebebginize demir ilacı veriyormusunuz?
Musmus [bilinmeyen] bizim sağlık ocağı doktorumuz verdi ama değerlerimize bakmadan bende kararsızım söyledim bakilmadan verildi tüm bbekelre veriliyormuş falan filan dedi tatmin olmadım vermiyorum umarım yanlış yapmiyorum
renkliruya Benimde çok dökülüyor..kestirdim ama acaip şekilde devam ediyor dökülme.. Kansızlık var bende.. İlaç kullanmaya başlayacağım.. 😔😔
Dimplesbaby Bebeklerin Demir ihtiyacı ilk 3 ay çok olduğu için ilk 3 ay verilen sütlerin içinde Demir çok fazla oluyormuş buda tabi annenin depolarından kullanılıyor kan hapını içmek lazım benimde saçlarım dökülüyor ama hep ihmal ediyorum