OzlemCann Kizlar sut diyetini acmaya baslicas doktorumuz direk yogurt ver dedi ama ben öyle yapmak istemiorum bana öneride bulunurmusunuz ☺
Masalingonunannesi Bn actim kizimda kek verdim falan buyun yogurt verdim cok az sut kesigi gibi kustu alerjik tepkime mi acaba kesmeli mitim yogirdu 1 tatli kasigi vermistim Almirayildiz
Bubenimoykum Masalingonunannesi evet yoğurt gibi kusma alerjik tepkime Malesef 😒 sanırım Bi süre daha beklemesi gerekiyor
Almirayildiz Masalingonunannesi sadece kusma ile degerlendırmek yanlıs olur huzursuzmu dokuntu kan varmı yoksa devam et bnce bızde suratta dokuntu oldugu halde doktor devam dedi
Masalingonunannesi Bubenimoykum tmm teşekkür ederim pzt de doktorumuza bilgi verecegim umarim kisa sürede başlarız
Kuzusuannesi Almirayildiz canım merhaba benim bebegimde aynısını yaşıyoruz alerjiniz ve ve ben yoğurt denedim eskisi gibi vücudu kızarmadı sadece yanağında minicik.kizarilar var devam etmelimiyiz yani.. böyle böyle alışır diyorlar ama
Almirayildiz Kuzusuannesi bazen cogalıyo bazen axalıyo doktor tum vücda yayılmadıgı surece devam dedi