dunyaharikasi bı yasik üstüne koyuyorum ellerini tutup bana doğru kalkmasını sagliyorum tabi bunu yaparken onu çekerek değil kendini kaldırmasını sağlıyorum biz 2 aylık oldunuz halde donmelere başladık yan dönmeye yüz üstü dönmeye yavaş yavaş başladık tabi bunu sürekli yapmiyo günde bir iki defa donuyo bu hareketlerle ona dönmeyi yaptırdım mesela hafifçe sağ konudan tutup sol tarafına sol tarafından tutup sağ tarafına donduruyorum ve öğrendi şimdi kendi donuyo kendi başını elimden tutup kaldiriyo müzik açıyorum onunla birlikte dans ediyorum yerde yatırıp çıngıraklı oyuncaklarla onu oynatiyorum nesneleri tanımasına yardımcı oluyorum elini ağzına götürerek oyuncakları eline tutarak sallıyorum aynada kendini gösteriyorum ve bu onun hoşuna baya gidiyo kendini gördükçe mutlu oluyo bide hafif ılık suya ayaklarını sokuyorum heycanlanip ayaklarını cirpindiriyo ( tabi bunu ben banyoyu sevmediği için yapıyorum ama oyunda oluyo bize ) fazla uyanık kalmadıklari için zaten bunları her uyanmasina bı tane yapsan yorup uyuyo