Denizvepasa nazlieylul ben oraliyim. Orada yaşamadım ama baya gelisti. Eskisi gibi değil. Cok rahat edersiniz diye düşünüyorum
Merve99 nazlieylul merkezde oturuyoruz. Eşim burda görev yapıyor. Cocuklardan pek gezmr fırsatı bulamadık bilemiyorum ama buyrun gelin ben sakinligini sevdim buranın 😊
Muhasebeciana nazlieylul balikesir geliniyim. Ailem 2 yil bandirmada yasamisti cok guzel bandirma keske kendi memleketimiz orasi olsaydi diyoruz Allah nasip kismet ederse bandirmadan ev bile almayi dusunuyor babam okadar guzel. Arkadasimda Akçaya gelin gitti oda oradan cok memnun. Ben Sındırgı geliniyim cok ufak biryer birsey yok orda ama cok guzel 😃
Denizvepasa nazlieylul benim babaannem merkezde. Bir de burhaniye akçay arası yazlığı var. Oralari biliyorum açıkçası sadece :)
Birkucukkelebek nazlieylul Balıkesir merkeze göre daha uygun. Ama burda yaşayan Balıkesir’de kolay kolay yaşayamaz. Sizin tayin merkeze mi çıktı ?
Merve99 nazlieylul branşınız nedir ? Çalısma saatini ona göre söyleyebilirim. Kiralar bana göre pahalı ben lojmanda kalıyorum dışarılar en oturabilirim dedigin ev 2 binliradan basliyor 🤷♀️
nazlieylul Merve99 ikibn çok tabi ya ev almayı düşünüyoruz fiyatlar çok uçuk ama ordada lojman ne kadar
Merve99 nazlieylul jandarma bizim hemen yanimizda lojmanıda var iceride ama evler ne kadar güzel ve temiz bilemem lojmandaki. 😊 hakkınızda hayırlısı olsun. Güzelmiş tanisiriz bile belki eslerle. burdan biriyle arkadas olmayı hep istemiştim 😂
Sontvbukucu nazlieylul tayininiz nereye çıktı bilmem ama balikesirin tüm ilçeleri güzeldir. Tatil de yaparsınız Edremit, ayvalık, ayvacık, cunda, sarimsakli cok guzel yerler, hem de cook yakin :) kaz dağları mis gibi oksijen valla genclesirsiniz